Szybcy sie wsciekli

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
link

co wy na to ? jakie odczucia ???

tu link z gazeta.pl

[ wiadomość edytowana przez: krzych00 dnia 2004-08-06 21:18:37 ]

ja mam ten filmik ale nic ciekawego tam barrdzo nie ma

LOL. to jest moze ten filmik reklamowany w GT ? Bo tu cos pisza ze to filmik z Polski (wawy).

link

tu mozna bylo kupic jak ktos ma niech mi wrzuci na maila: krzych00NOSPAM@o2.pl oczywiscie jesli jest ponizej 250 MB

EHHEHEHEHEHEHEHE
Stary film jak świat a robią afere jak Rywingate normalnie.
Jak dla mnei mocno przereklamowane - widzieliscie na tvn , tvn 24 i polsacie reportaze ???? To dopiero jest ROTFL - 8 mcy po oficjalnym wydaniu filmu robia afere,

Film jest mocno przereklamowany, nie ma w nim nic tak naprawdę trzymającego w napięciu ...

Dzisiiaj słyszałem na ZET-ce propozycję żeby zmienić nazwę filmu z "Szybcy Się Wściekli" na "Dawcy Są Szybcy...":
Cytuję (chyba):
"[...]Młodzi kierowcy, jeździjcie szybko, umierajcie młodo, i oddawajcie swoje organy innym - wewnętrzne oczywiście[...]"

dyzur polsat material z wczoraj na polsacie. JESTESMY MORDERCAMI

pierdzielą ładnie o warszawie niech przyjadą do stalowej zobaczyć co tu sie dzieje !! i wtedy nakręca film o nas

rafauu a mógłbys mi podrzuci ta plydke np. na najblizszjej modlitwie???? z chceia bym sobie ogladnał

Spox, jak będę to wezmę ze sobą, mam nadzieje że Cucu tym razem nie pomyli numerów...

CUCU nei pomyli ......
Bo info wysyła Geoo bo ja jutro jade na tydzien...

Cytat:
2004-08-07 15:13:11, rzeszowiak pisze:
pierdzielą ładnie o warszawie niech przyjadą do stalowej zobaczyć co tu sie dzieje !! i wtedy nakręca film o nas

Sądze, że dzieje się to samo. Są ci Beee i ci Cacy , którzy robią to z głową. Politycy na urlopach, więc trzeba znaleźć tematy zastępcze.
Wczoraj właśnie Pani z Uwagi z TVN kręciła reportaż na ten temat. Chce przedstawić dwa oblicza ścigania. I chyba właśnie o to chodzi w tym wszystkim, aby znaleźć rozwiązanie tego problemu i tych " Beee" co potrafią Warszawke przejechać w 90 sekund sprowadzić na ziemie i aby to wszystko zalegalizować.

Chyba z tego co czytam taki sam macie problem z "dziewczynkami"
Pozdrófka z Wawki

BTW Jak będe w Stalówce to nie omieszkam wpaść

Hubert nei tak łatwo.....
Sporo sie zmieniło jak cos to dawaj na gg.