Shamowanie auta!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest ktos zainteresowany shamowaniem swojego bolidu?
oczywiscie za jakas symboliczna sume. hamowania renomowanej firmy. szczecin. mysle ze to zainteresuje klubowiczow gdyz pracuje w tej firmie.

Chętnie, ale troszkę daleko

Ja tez z wielka checia bym na to przystal, ale z Lodzi mam kilka ladnych km
Moze ktos w naszym miescie wysunie podobna propozycje :> ?

pod koniec czerwca będę odwiedzał teściową w gryficach. Jak będziesz jeszcze tam pracował to wpadne sie odchamić.
Przed wyjadem dam znać na priva.

Grunt to zebrać kilka...kilkanaście aut.
Jak ja hamowałem swoją to cena ze 150 zł spadła do 50 zł.

Znalazłem takie info ze w Warszawie jest za 50 zł - promocja w "Unitronic"-więc moze tam shamujemy swoje strzały grupowo??

kurde dlaczego we Wrocławiu nie ma kilku hamowni tylko jedna i to hamwanie kosztuje tam 300 zł
mam nadzieję że w końcu powstanie gdzieś w pobliżu druga z cenami przystępnymi

Cytat:
2004-06-02 09:31:09, piero pisze:
pod koniec czerwca będę odwiedzał teściową w gryficach. Jak będziesz jeszcze tam pracował to wpadne sie odchamić.
Przed wyjadem dam znać na priva.

ok. wal na mejla albo cos

Cytat:
2004-06-02 10:50:20, Nikolas21 pisze:
Znalazłem takie info ze w Warszawie jest za 50 zł - promocja w "Unitronic"-więc moze tam shamujemy swoje strzały grupowo??

w unitronicu tez maja dobra hamownie - polecam

Oooo JA będę w Międzyzdrojach jakoś w lipcu/sierpniu, to może się przejadę do Ciebie

A do ilu koni macie tą hamownię i czy z automatem można ?

[ wiadomość edytowana przez: Lwiecz01 dnia 2004-06-02 12:59:05 ]

przy okazji mozna zobaczyc ile licznik przeklamuje

Cytat:
2004-06-02 10:21:59, Hicks pisze:
Grunt to zebrać kilka...kilkanaście aut.
Jak ja hamowałem swoją to cena ze 150 zł spadła do 50 zł.

ja zapłaciłem za 2 pomiary 60zł w posen

No i już wiem wszystko.
Automatu się nie da shamować

mozna sprobowac i automata a maksymalan moc jaka mozemy odczytac to ok 700-800 rumaków ostatnio Yarka po 100 tys kilometrow hamowalismy... moze wykresik zarzuce na forum

CoolJack - > a jak shamujesz Automat ? Zrzuca biegi sam z siebie i podobno to uniemożliwia shamowanie...

nie wiem . mowiem ze mozna sporobowac - to nasz nowy nabytek i jeszcze nie mielismy automata na rolkach.

Zdjecia swojego Yarka robiles w Dobrej?

nie na pasie na bylym poniemieckim lotnisku miedzy dzwirzynem a mrzezynem na zachod od kolobrzegu