MotoNews.pl

Ciekawostki z #lada.hu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rozmawiając z Pavel_ dowiedziałem się iż mają u siebie dość dużo na rynku skrzyń 5-tek do Lady niestety ceny klasują się w granicach 120euro zeta za używaną 500 euro nawet za nówke.

Obicie siedzeń 200euro za wszystkie materiał niepodany :/

Nie wiem czy komuś się to przyda ale może może..

Jeżeli występują tutaj jeszcze odwiedzacze irca i chcieliby odwiedzić serwer to prosze o kontakt zapodam ;] bo na oficjalnym kanale #lada niewiele się dzieje.

No właśnie na #lada prawie nic się nie dzieje!!

A #lada.hu też zasuwa na undernecie??

Nie nie krycho #Lada.hu działa normalnie.

#Lada - nic sie nie dzieje

Ponoć na undernecie jest jeszcze jeden kanał #Lada na serwerze nie wiem pewnie prywatnym czy cusik. Narazie nie ma tam nikogo ponoć zbierają się w weekend czy jakoś tak. I wtedy gaworzą. No i ponoć wielu polaków jest ;]

normalnie znaczy na IRCNecie?

Tak łączysz sie przez co tam chcesz Poznań,Warszawe itd.

Czegoś tu nie rozumiem... Za pierwszym razem zostałem wykopany,za drugim zabanowany!
Czyżby nie przepadali za IP 83.xx.xx.xx??

Twoj adres podpada pod spis do wywalenia i banowania. Pech ;] Już się tym zająłem. Przeprosili i czekają na opiekuna tych botów aby to świństwo ściągną.

Serdeczne dzięki VoDzu!!
To jest z pewnościa wina puli IP 83.xx.xx.xx. Kiedyś ta pula była zabanowana i to są pewnie jeszcze pozostałości po tym...
Na razie cały czas ban..
Mam nadzieję,że jak najszybciej ban zniknie!
A może założymy polski kanał ircowy??
Co Wy na to?

Co jeszcze bana masz?? Zapodaj czy tak pogadam z nimi.

Polska jest często zabanowana gdyż znaczna część ludności przedstawia nikły poziom kultury na necie. Ja dostałem za darmo bana i 20 minut trwało dogadywanie się kim jestem no ale już wszystko wporządku.

Polski kanał ircowy ? Dobry pomysł. Choć niewiele już osób z tego korzysta.

Ja jestem za.

[ wiadomość edytowana przez: -VoDz- dnia 2004-06-04 16:17:41 ]

No niestety cały czas mam bana!
Ratunku!! To przez IP 83.xx.xx.xx

Uwaga zakładam kanał #lada.pl!!

Niestety to wina botów. Trzeba poczekać aż ktośto wywali ze skryptów ich.

Niestety na razie bez zmian!