MotoNews.pl

[126 ] sam niewiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.evolutionwrc.republika.pl/PHOT0132.JPG

może by się tak wkońcu nauczyć korzystania z forum ? - REGULAMIN!!!

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-06-03 06:24:35 ]

ja teżniewiem.... ale nie, jedno wiem - rejestracja paskudna

auto rodem z dupy

eee, nie podoba mi się, za bardzo przesadzony ten tjunink. No i cos ta fotka mi zalatuje VT.

No, no ... takiego maluszka jeszcze nie było. Kolejny pomysł na styling. Nie mój styl ale ciekawa sprawa. gdzie można zobaczyć więcej fotek tego maluszka?

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2004-06-02 23:53:41 ]

rafal chopie co ty chcesz startreka zrobic czy SLK???

masz super malca, juz lepiej zapodaj cabrio i wsiadaj jak cowboy'e od tylu heehehe
zartowalem

od seryjnych drzwi won!!!

1 rejestracja
2 Felgi - ja rozumiem ze rant i stare oplowskie - ale no do takiego tuningu takie felgi
NIe podoba mi sie to . . .nicz a nicz - i juz widze te guzy na łbie przy wysiadaniu z Tego.

Ten Maluszek pochodzi z Wroclawia albo okolic. Widzialem go w zeszle wakacje na rajdzie w Kobierzycach - przyjechal sie pokazac . W srodku jakies lotnicze fotele z ktorych wylazi gabka, silnik seryjny, caly zarzygany olejem. Boczne wloty powietrza i otwory w tylnej klapie ma takie jak logo programu Viva, tj. po 4 trojkaty (jedne normalnie a drugie odwrocone). Nie wiem jak wyglada obecnie, bo od tego czasu go nie widzialem...

nie podoba mi sie! jesli to nie VT to widac ze wlasciciel troszke pracy w niego wlozyl! pozdro!

straszna qpa...

Pomysł ciekawy, wykonanie nie najgorsze, efekt końcowy niezły, ale zdecydowanie nie mój styl.
Reszta fotek:

foto 1 - to co Rafal tylko link .
foto 2 - mechanizm drzwi, wnetrze i...
właściciel
foto 3 - półprofil (lewy tył)
foto 4 - bok prawy

Ponadto GOLF II z kołami, które powinny być u mnie w DF'ie
Poza tym na tej stronie również Poldek przerobiony z lekką nutą WT, ale nawet fajny miejscami .
>> KLIK <<

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-03 02:49:28 ]

jednak glowa nie uderza przy wysiadaniu. bo ma 150cm w trampkach

co do malucha niebiskeigo - nie lubie czegos takiego po prostu i mie sie nie podoba. fakt odroznia sie ale nie w ten sposob.
co do poldka - zajebisty silnik, fajne fele z tylu, z przodu zreszta tez ale troche buractwa tez jest.
pozdro

to nie jest VT... bo widze :]
a maluch jest z DUPY jak juz tam ktos mowil...
ale przyznam sie ze kiedys jak jeszcze nie miałem mojego to myslałem nad przełozeniem lamp z MATIZA
hehe

EEEE taki jakiś plastyczany - ni pies ni wydra

Ogólnie kicha Mi sie nie podobają przeróbki samochodów z takim sposobem otwierania drzwi Wyobraźmy sobie że sobie gość parkuje i idzie na zakupy przychodzi i małe zdziwienie bo ktoś mu podjechał pod jedne i drugie drzwi I co wtedy ? Wyciągać go włokiem ?

Pozdro

SYF !!!

Cytat:
2004-06-03 01:40:38, Krzyh00 pisze:
straszna qpa...

i tym oto optymistycznym akcentem zakońcyłem przemyślenia na temat tego badziewia popieram...

Fuuuuuuj

ten Polonez ma chyba na masce obudowe od jakiegos starego Video albo wzmacniacza unitra