Łada 2107 do rozbiórki Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Konkretnie silnik 1500, skrzynia 4, na liczniku 90 tys. (pewnie 190 000) rocznik nie znam. bez gazu. Jezdzil inwalida (nalepka) ale bez zadnych usprawnien auto.

Mocno zakurzone czarne wnetrze, boczki naprawde bardzo spoko, pokrowce na fotelach - kierowcy pokrowiec przetarty, wiec i fotel troche ucierpial, ale naprawde tapicerka bardzo spoko.
kolor ciemny czerwony/bordowy, blacha slaba, maska i klapa ujda na czesci. Drzwi to jak ktos ma dziury....
Z tylu byla lekko kiedys puknieta, zderzak polamany, z przodu lepiej, ale chrom taki jakis wygiety...
Lampy czeskie stan dobry - szkla i odblaski...

Ogolnie prawie wszystko do wykrecenia. lokalizacja dalekie bielany. Kontakt na priv.

Prawie bo ja wzialem: liczniki, lampke podsufitkwe, lusterko kier (pasazera kiepskie), listwy na rynienki, pas bezp. pasazera.

Ogarniac sie bo idzie na smieci

ps. Naprawde, tapicerka warta zachodu.

Koła na niej jakieś są? Do wzięcia czy nie?
@lex

przednie hamulce są dostępne ?

jak tak to za ile

Koła są, dośc słabe, felgi pordzewiałe.
Opony, ze dwie sie do czegos nadaja.

Przednie hamulce jak najbardziej, tylko trzeba rozkrecic
Na pewno bedzie rozkrecana przez kolesia, i za przyslowiowa flaszke odda, to nie szrot ze sie cenia.... Problem nie z czesciami tylko z tym ze sa przykrecone.

dodam jeszcze że pełen wydech jest jakis "roczny"

Też bym się do listy życzeń dorzucił, ale do Wafki nie pojadę, więc tylko

jeśłi problemem jest demontarz a cena może być znośna to może łatwiej zdemontować całe zawieszenie przednie. po prostu odkręcić od nadwozia.

zależy mi na hamulcach głównie więc nie chaiał bym płacić za to jak za zboże

Konukera Mam rozumiec ze posredniczysz w akcji czy musze sam jechac do stolicy?

Cytat:
2011-04-20 11:46:57, rafal125p pisze:
przednie hamulce są dostępne ? jak tak to za ile

Zakładam że chcesz to do swojego auta. Czy naprawde musisz wstawiać hamulce ze złomowanego auta? Po pierwsze jakość ich z pewnością wątpliwa, po drugie nie są to drogie i trudne do dostania części w sklepie. To są HAMULCE, a nie jakaś pierdoła. Nie rozumiem jak można takie rzeczy na złomie kupować. Zastanów się kolego trzy razy. Pozdrawiam

ja szukam obudowy kierownicy przełączników i tylnej kanapy
bede dzisiaj krecil sie na brudnie to moge podbić z srubokretem
daj znac na mój kom to sie zdzwonimy - wysyłam priva!

Cytat:
2011-04-21 07:21:47, red8 pisze:
Zakładam że chcesz to do swojego auta. Czy naprawde musisz wstawiać hamulce ze złomowanego auta? Po pierwsze jakość ich z pewnością wątpliwa, po drugie nie są to drogie i trudne do dostania części w sklepie. To są HAMULCE, a nie jakaś pierdoła. Nie rozumiem jak można takie rzeczy na złomie kupować. Zastanów się kolego trzy razy. Pozdrawiam

jak bym kolego nie wiedział jak to działa i do czego mi to jest potrzebne to bym nie kupował.

moge pośredniczyć... na razie kilka rzeczy już wiem co potrzeba... w piatek podjade i sie zorientuje

ogolnie jest tak ze koles ma troche roznych czesci z roznych rozbiorek... na pewno chetnie opyli, tylko pisac co trzeba, ja sie dowiem

Sprawa wyglada tak: koles ma troche cześci na magazynie z róznych rozbiórek, i hamulce i to i tamo i siamto, typu polosie, czy przekladnie, czy dyfry.
Nie jest to szrot, ale mechanik ktory kiedys robił łady. I do samar cos ma i do klasyków.
Dzis stalkrex wzial boczki, kanape, kiere i pare innych fantow.

Drzwi sa kiepskie.. jak patrzylem.

Ale kontakt do kolesia jest:

ryszard.jagielski52 (na) gmail com

ew. tel na priv.

Pisac do niego mysle najlepiej, i sie samemu dogadywac i juz.

A gaźnik sprawny jest? Tyle ze interesowałaby mnie wysyłka - za daleko ode mnie po te fanty.

widzialem dzis aku podlaczony, wiec chyba silnik byl odpalany... zasadniczo autko przyjechalo samo... gaznik i ogolnie silnik jak patrzylem zajeb.. na maxa, ale pewnie sprawny... z tym ze trzeba bo umyc, uszczelki wymienic... norma mysle w starych ganzikach
pisz na maila ktorego podalem, albo podam telefon na prv
ale koles powiedzial ze czyta maile, cholera wie, pewnie gdzies ma juz gaznik na polce... naprawde ma troche czesci
bo ja mu mowie zeby mi na zapas polsoki zostawil.. a on ze ma juz jakies...
on ma dwa wielkie garaze czesci, glownie lady, fiaty... wydechy kolektory, multum, dzis dostalem calkiem spoko zbiornik paliwa, bo ja staly klient jestem

ogolnie przekonalem goscia do wysylki kurierem, bo jak uslyszal ze ma wysylac to pomykac na poczte ma latac itd itp, ale polecilem stronke wysylajtaniej.pl... ze kurier przyjezdza itd... i spoko, mysle ze da rade, fantow ktorych nikt nie chce ma troche...

a koles uczciwy, starej daty, jak sie upewnic czy dziala to itd, to chujni nie wysle... ale tez ma swoj margines, ze czesc dobra jest ok, ale dla kupca nie jest idealna... ja to go musze zmuszac do wymiany czesci, ktore on mowi, ale po co to panie, to koszta, przeciez dobre jest... no ja moge zrobic, ale po co to...

stalker za kanape, boczki, kiere, nie wiem co jeszcze, dal 180 zeta, na zasadzie ze kanape za 20 zeta.... ale jego trzeba sie pytac dokladnie....

[ wiadomość edytowana przez: konukera dnia 2011-04-22 20:51:53 ]