Rafalmaxi bedzie mial rywala...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na zlot do Zvolenia osobiscie stawi sie maluch 1.9TDI. Jak sie okazuje wcal enie przestal istniec i wciaz jezdzi.
Mimo, iz wiem jak ten maluch jezdzi trzymam kciuki za rafala, gdyz to pewnie bedzie najwieksza rywalizacja zlotu

hehe o qrcze ...to pojedynek hardcor.... Rafał pamietaj nie odpuszczaj nawet na momęt....a to 1,9 to od czego ma silnik jak można wiedzieć Żuraw. Coś Seat VW ?

Cos jak www.126fan.pl dzial Swap Center

hm no bylo by ciekawie - ale pozyjemy zobaczymy

a bedzie jezdzil na 2 kolach?

no - to bedzie cos !!! Mam nadzieję, że ktoś to uwieczni na kamerze

Powodzenia Rafał!!!

Jak pojade to jedyny problem to naładowac kamerke!!!!
Biore tasmy z cyfrówką na 3 - 5 godzin filmów.
I u mnie mozna sciagac natychmiast - niestety zoom przetrzymuje moje prrogramy juz pół roku i nie mam jak wykasowac starych kaset

Cytat:
2004-06-04 17:43:39, CZUCZU pisze:
...niestety zoom przetrzymuje moje prrogramy juz pół roku i nie mam jak wykasowac starych kaset

W niedziele Ci ją oddam Sory

mam nadzieje ze zdarze zrobisc swojego malca i zobacze to na wlasne oczy! pozdro!

Ja nie zdąże zrobić do końca mojego, ale się spotkamy. Wreszcie prawdziwie wypasiony zlot!

Moch a bedzie pomalowany ???????
Mam nadzieje ze ejdziesz swoim ???

mochu nie pojedzie swioim no gdziez by wtedy caly swiadek maluchowski by widzial to "cudo" ktore NIGDY rdzy nie widzialalo czar by prysl a poza tym moch nie umie sobie poradziec jak mu sie klema odlaczy jak sam pisal i autko wymagalo holowania . . . . . czuczu nie osłabiaj ludzi . . .

No to Stasiu fajną mi robisz opinię. Nie nie jadę swoim CzuCzu. Przód jest uszkodzony. Jadę, o ile w ogóle to z Devilmickiem. A auto nie wymagało holowania, pojechało o własnych siłach.
Pozdrawiam Cię Stasiu serdecznie.

stasiu czyli awaria nr 1 ....

Cytat:
2004-06-04 23:00:03, stasiu pisze:
mochu nie pojedzie swioim no gdziez by wtedy caly swiadek maluchowski by widzial to "cudo" ktore NIGDY rdzy nie widzialalo czar by prysl a poza tym moch nie umie sobie poradziec jak mu sie klema odlaczy jak sam pisal i autko wymagalo holowania . . . . . czuczu nie osłabiaj ludzi . . .

Stasiu czyżbyś nie umiał pogodzić się z otaczającym Cie światem? O co chodzi?