| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-04 11:29:02 Na wstępie serdecznie witam wszystkich Poznaniaków! (cukier musi być Otóż jest taka sprawa jedna - przyjemne z pożytecznym Koniec wstępu - część właściwa W Poznaniu w dniach 4-6.06.2004 odbywa się >> I Międzynarodowy Zlot Użytkowników Skody <<, na którym pojawi się m.in. rok starsza bliźniaczka mojej dyplomówki. Jak już się pewnie część z Was domyśla chciałbym prosić kogoś z miejscowych (lub innych obecnych na w/w imprezie) o zrobienie jak największej ilości fotek tego pojazdu (szczególnie dokładne obfotogrfowanie wnętrza) gdyż chciałbym je załaczyć do swojej pracy. Niestety zdjęć tego modelu praktycznie nie ma na sieci więc jest to tym większa okazja. Jako wyraz wdzięczności mogę ująć autora fotek w bibliografii Reasumując - jakby ktoś tam był i opstrykał ten model to byłbym baaardzo wdzięczny. pozdrawiam i czekam na efekty THX in Adv. ps. Jakby ktoś miał jakieś materiały n/t BHP w lakiernictwie (szczególnie samochodowym [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-06-04 12:30:24 ] |
szymek2424 126el gostyń | 2004-06-04 19:15:35 kurde jade!!! mam ok 70 km na 20 chyba wyronie! filmy tez chciales?? lece!!! |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-06-04 20:25:04 Najbardziej by mnie interesowały fotki, szczególnie wnętrza i komory silnika, ale zwenetrzne oczywiscie tez. Generalnie tak by wszystko było w miarę dokładnie widać. Chciałbym móc spojrzeć na każdy fragment chociaż na jednym zdjeciu |
szymek2424 126el gostyń | 2004-06-04 23:39:13 walsnie wróciłem! kurde musze cie zmartwic spóznilem sie! korki i czerwone swiatła!!!! mam foty i filmiki ale tego twojego cuda juz nie bylo! impre prowadził strasburger ( ten z familiady) auta wjezdzaly na podest pare minutek gadki i jechaly do "parku maszyn" zadko który sie zatrzymywal zeby mozna bylo porobic foty!!!! |