[125p] a moze go tak zrobic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie pytalem wlasciciela stronki z ktorej jest fotka przerabiana czy moge ale jest adres strony wiec mysle ze sie nie pogniewa jezeli sie natomiast pogniewa prosze skasowac post . Aha no i jak wam sie podoba moze byc ?

i fotka znikła

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-05-10 22:08:33 ]

Średnio mi się to widzi, żeby nie powiedzieć że jest beznajdziejne. Nie chodzi mi juz nawet o wykonanie, ale te boczne wloty (a raczej wyloty) nie pasują do DF'a. Dawcą była Corvette '60, która jest dość okrągła i taki mocno łukowaty fragment nijak nie pasi do Kanta (co już sama ta nazwa sugeruje ). Pomijam fakt że przednie koło jest tak mocno w "negatywie" jakby w DTM miał startować
A poza tym jak zrobisz taką krzywdę temu pięknemu klasykowi to sam przyjade Ci łeb urwać . Bardzo mi sie on widzi, a ten lakier super pasuje. Normalnie kolor by mi sie nie podobał ale w tym autku jest bomba. Przerób se jakiegoś MR'a albo Poldka jeśli musisz się wyżyć twórczo koniecznie. To VT jednak jak dla mnie nadaje sie na WT jeśli zostałoby wcielone w życie

Nie no ja swojego w zyciu tak nie spartacze - tylko taka fotke mi kumpel przyslal i chcialem wam pokazac ;] ;p -

o qrde ale makabra mam nadzieje ze sie kolega z tej stronki nie pogniewa jak mu powiem ze musi pocwiczyc jeszcze troche z VT, bo to co zrobil nie jest ani troche realistyczne

Pozdrawiam

porażka...

chociaz pomysl na malowanie niczego sobie...

Eeee jak dla Mnie bomba,tylko te wloty po bokach to kaszanka.

Te wloty boczne z corvette i brak klamek z tyłu, KOMPLETNE DNO. Malowanie i opony, chodzi mi o "klasyczne" obramówki białe - SUPER.

A gdyby tak nie było tych wlotów ale bok pomalowany tak jak jest tylko w kanciaty wzór - byłby wypas.

No cóż, tego sie właśnie Stasiu obawiałem, że przepiekny, oryginalny klasyk nie pozostanie pieknym klasykiem, tylko będziesz go chciał wycudować w coś co pozbawi go klasycznego oltimerowego uroku

eee ja mysle ze to jest beee twoj klasyk jest GIT i taki powinien zostac!! ja zaluje ze swojego nie doprowadzielem do 100% orygnalnosci... ale przyjdzie czas.....i KASA...
wracajac do tematu to ten vt mi sie niepodoba.

zdjabym tylko wloty i zostawil normalne chromy i kolor tez piekny, oponki miodzio i dorzucilbym stare klamki chromowane aaa i jeszcze dach ciutke bardziej w krem zeby wchodzil

Ludzieeeeeeeeeeeeeeee przeciez pisałem wam ze tak nie bede robil ze swoim klasykiem - tylko tak chcialem pokazac fotke VT jak kumpel zrobil na szybko - CZYTAJCIE - prosze was czytajcie co pisze . . .auto moje jest u lakiernika teraz - jak skonczy i zaloze felgi to zobaczycie . . .obiecuje ze nie bedzie wlotow od corvetty ani zaspawanych drzwi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s pisze od kumpla bo ucze sie u niego i tak wiec odpisuje bo sie unioslem . .

Cytat:
2004-05-10 01:40:23, Race_D pisze:
... Pomijam fakt że przednie koło jest tak mocno w "negatywie" jakby w DTM miał startować ..

i na dodatek ma samoskretny/przekoszony* most

* - niepotrzebne skreslic

POGNIEWALEM SIE!!!!!!!

Jak mozna bez pytania UKRASC fotke z czyjejs strony i ja sobie publikowac, do tego piszac z pelna lekcewazenia ironia, ze sie autor nie pogniewa.

GNIEWA SIE!!!

Jak mozna bylo wogole z Klasyka takiego potworka zrobic!!???

Zycze sobie szybkiego usunieca tej fotki.
Mam dzis dobry humor i nie zadzownie na Policje o dokonaniu przestepstwa.

p.s. Co za &**( lenistwo, juz sie nawet maila nie chce wyslac z zapytaniem, czy mozna uzyc fotki...

Cytat:
i na dodatek ma samoskretny/przekoszony* most

to nie przekoszony most, tylko polozony LOW-RIDER

Kajtan, wyluzuj, stasiek nim kupił to całymi dniami ślęczał nad zawartością Twojej strony...

malowanie jest ok, biale oponki tez sa ok, ale wsztystko inne jest do DUPY...

Cytat:
2004-05-10 18:49:56, MCQUEEN pisze:
Kajtan, wyluzuj, stasiek nim kupił to całymi dniami ślęczał nad zawartością Twojej strony...

Czyli jak zlodziej wchodzi do sklpeu i oglada przez miesiac, a potem jedno wyniesie, to jest okay???

W jakim ja kraju zyje....

Nawet jak 'Stasiek' nauczyl sie tej strony na pamiec, to na pewno trafil na adnotacje, KOPIOWANIE, POWIELANIE i PUBLIKOWANIE WZBRONIONE i wazniejszy napis Copyright © 1999-2004 KajTan

Starczylby jeden mail - hej, czy moge przeobic zdjecie z Twojej strony. Stasiek.

I juz nie bylo by problemu.

Poszanowanie prywatnej wlasnosci - tylko o to mi chodzi...

ZYCZE SOBIE zdjecia tej fotki z forum.

Witam!
Znakomita lekcja pogladowa, jak można s.........partolić autko.
Pozdrawiam

Cytat:
2004-05-10 21:47:05, Mruk pisze:
Witam!
Znakomita lekcja pogladowa, jak można s.........partolić autko.
Pozdrawiam

Mruk - delikatnie to ujales...Okropnosc