Kłopot z blachą

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam Pytanie: Czy ktoś wymieniał tylnybłotnik?Kupiłem omegę B '97 sedan ze szpachlowanym błotnikiem(tylny,rant nadkola). Robił to jakiś partacz bo widać okrutnie i mnie to wku... nie chcę mineć tego badziewia ale nie wiem czy lepiej to poprawić czy wymienić blachę? (nie chcę mieć znaku ani po jednym ani po drugim) Poradźcie co mam zrobić!

Nowe blotniki drozej
reperaturki taniej
oma z 94 ?95

O.K. ale trzeba wyprowadzić idealnie rancik, a nie każdy majstetr to potrafi... Kasa nieważna, mogę wymienić całość, tylko czy to będzie widać.

Cytat:
Kupiłem omegę B '97 sedan

Przeoczylem ten 97 i rdzewieje juz ?

Cytat:
2004-06-07 21:40:11, PiotrS pisze:
Przeoczylem ten 97 i rdzewieje juz ?

no bo na pewno bezwypadkowa jest...

Drab robiłem reperaturki na wiosnę. wygląda to dobrze. koszt jednej strony to 350zł z materiałami.

Jasne,że bezwypadkowa.... jak każda!

W pożądku Totr, bede szpachlował!

tylko nie przesadzaj z tą ilością szpachli.
jeżeli coś nie jest tak to lepiej wymień reperaturki na nowe.
i nie dawaj Omy partaczowi!!!!!!!

Prędzej sam sie oddam!!!!!!!!!!!!

wymienialem podobno wyszlo niezle,blonik byl zalozony od omegi po wypadku ale dostala w przod,wiec tyleczek sie przydal,troche zabawy i serca

Cytat:
2004-06-07 21:15:49, Drab pisze:
Mam Pytanie: Czy ktoś wymieniał tylnybłotnik?Kupiłem omegę B '97 sedan ze szpachlowanym błotnikiem(tylny,rant nadkola). Robił to jakiś partacz bo widać okrutnie i mnie to wku... nie chcę mineć tego badziewia ale nie wiem czy lepiej to poprawić czy wymienić blachę? (nie chcę mieć znaku ani po jednym ani po drugim) Poradźcie co mam zrobić!

Ja bym radził wyciąć tylny błotnik z jakiejś powypadkowej(najlepiej z lat 98-99) i pięknie go przeszczepił.Reparaturki to lipa która rdzewieje po roku czasu.Nie ma to jak oryginalna blaszka.