Ma ktos wolne pare mega na filmik?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zmontowalem dzisiaj swoj filmik i nie mam serwera niestety, jest ktos kto moglby udostepnic troche miejsca? tak kolo 20mb...? z gory dzieki

możesz wrzucić do mnie na edysk, z tym, że tam jest limit dzienny transferu 100MB/doba, także dużo osób nie oglądnie...

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-06-06 18:59:27 ]

ktos wie jak tam wejsc i to wrzucic bo ja to raczej zielonkawy jestem w tych kwestiach

odezwij się do mnie na gadulca to coś zdziałamy

hehe dzieki ale juz zdzialalem dzieki widynkowi. udostepnil az 2 serwery, jak sie pojawi i wam poda linki to bedzie mozna sciagnac.

jednak dałem trochę dupy i przyda się jakiś serwerek. filmik jest na edysku; www.edysk.pl login:widynek hasło:sisiory . umieszczenie filmu na drugim serwie się nie powiodło, ponieważ jest on zabezpieczony przed ściąganiem (serwer przewidziany na fotki)

juz sciagam, zaraz umieszcze u siebie na serwerze

[edit]
fdilmik mozna juz pobrac
tutaj

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2004-06-07 13:50:49 ]

[ wiadomość edytowana przez: LoRd_S dnia 2004-06-07 13:52:22 ]

dzieki serdeczne

No całkiem całkiem

thnx niedlugo jak zmontuje bedzie filmik podobnej tresci + troche ujec z oesu lesnego tego bialego malucha co stoi w tle, duzo lepiej pogina... no ale jak film byl krecony ja mialem tylko tekle i zawiech zrobiony heh

Cytat:
2004-06-07 23:27:07, Krzyh00 pisze:
... no ale jak film byl krecony ja mialem tylko tekle i zawiech zrobiony heh ...

Jak powiedział kiedyś Zoltar: liczy sie też łącznik między siedzieniem a kierownicą . :-] Wiec Krzyh00 dobrze było filmik dobry
Pozdro Sobot

nie no na pewno, ale jak sprzeglo sie tak slizga ze nawet na sniegu nie mozna nim "postrzelac" to juz troche przeszkadza w jezdzie

a dzisiaj mialem na tym "torze" przykra przygode, chyba zaczne w laczki inwestowac bo do tej pory wychodzilem z zalozenia ze do treningu biore najgorsze szmaty... dzisiaj jak polecialem na łuku bez zadnych wpomagaczy bokiem to tak przykur**lem w jakis gruz ze mi opone zdarlo, felga chyba krzywa i wachacz sie ciut podwinal rano sprawdze ale chyba tez krzywy chociaz tak sie uniosl ze fuks ze na dach nie polecial...jednak te pare naciec na gumie robi roznice, na lysolcach to w ogole jest niesterowne na szutrze dupa zamiata jak na lodzie