W miejsce koła butla i co z zapasem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś korzystał ze spraya do koła, nie mam pojęcia czy jest to w miarę dobre rozwiązanie zamiast na wakacyjny wyjazd pchać w bagażnik koło zapasowe. Proszę o info.

Jak kupowac spray do kół to najlepiej jakiejś dobrej , znanej marki. Kiedyś czytałem, że komuś wybuchła opona jak ją zalepił tym sprejem

Witam. Sam się nad tym zastanawiałem i wybrałem..........miejsce w bagażniku. Na codzień jeżdżę z kołem w pokrowcu i "butelce' a na wyjazdy zostaje tylko "buteleczka'. Podobno te spraye w większośći są skuteczne i zdają dobrze egzamin.
Mss ...... może to było koło w Tico lub CC - tam taki spray przy wysokiej temp. otoczenia chyba może duże ciśnienie wytworzyć.

PS. Grzegorz......czy na zdjęciu to jesteś Ty czy Heniek Bursy? Normalnie jakbym widział Heńka z Olesna ......

Zapas zabieram tylko na dalekie wyjazdy a na codziej mam 2 spraye do pompowania.Juz mialem dwie okazje uzywac tej metody łatania opony i jestem z ztego zadowolony.polecam preparacik z Norauto.Nabil mi opone195/70R15 do prawie 2 atm. Nie bylo potrzeby dopompowania powietrza i trzyma po dzien dzisiejszy od prawie roku.

Wielkie dzięki za podpowiedzi. Rozejrzę się jutro za sprayem.
Odnośnie Heńka to ja jestem na fotce a nie jakiś Heniek.
Zapraszam na moją stronę www.chowicki.prv.pl

Ja tam wybralem kompromis i nigdy przenigdy na zadne spraye sie nie skusze. Ostatnio w Warszawie wpadlem w taka dziure ze mialem powaznie felge skrzywiona + opona peknieta na czole i boku bieznika - poleciala na smietnik. Drugie kolo rowniez pokrzywione, ale opona tylko z lekka dziurka. Tak wiec mam tzw. dojazdowke przyczepiona pod katem w bagazniku i mi to wogole nie przeszkadza, a jak felga sie skrzywi to jedyne wyjscie. Polecam