Witam wszystkich!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim.
Śledzę wasze forum regularnie już dobry rok i niektórzy z was mogą mnie kojarzyć z innych miejsc. Do tej pory nie odzywałem się bo ludzie z wielkopolski są tu w zdecydowanej mniejszości. Ostatnio coś się ruszyło w tym temacie i zauważyłem że udziela się tu coraz więcej osób z Poznania i okolic - mam nadzieję, że uda się zorganizować jakiegoś spota.
Maluszkiem jeżdżę 3 lata a "udoskonalam" go od dwóch - z różnym powodzeniem Fotki i opis modyfikacji możecie zobaczyć w profilu. Z góry jednak zastrzegam, że nie wystawiam go do oceny, bo wygląd pozostawia wiele do życzenia i sam wiem, że pewne rzeczy powinny ulec zmianie, ale - jak to często bywa - wszystko rozbija się o kasę.
Pozdrawiam i mam nadzieję że nawiążemy kilka ciekawych dyskusji

Witam! Mcqueen jezdem

Witam, i życzę miłego klikania

Wiatm, witam, faktycznie w ostatnich kilku miesiacach coś sie w temacie Poznania ruszyło.. ładne autko.. z kąd jestes dokładnie tak po fotkach to mi wygląda na Jeżyce lub Łazarz..
Spocik będzie gwarantuje, jak tylko zakończe akcje "matura"

Witam kolege z wielkopolski tak jak mille napisal spocik sie zorganizuje po ciezkim majowym okresie. maluszek spox pozdr

sorry walnąłem bzdure z tymi Jezycami i Łazrzem.. teraz widze ze masz naklejke strefy i juz wiem gdzie te zdjecia robiłeś..

Elo witam! Nareszcie sie coś dzieje w naszym mieście (czytać przybywa nas) Furka niezła, ale wygląda poza kierą na full serie czyli tak jak mój narazie

Pozdrawiam

Zdjęcia były zrobione na placu Kolegiackim - na nim właśnie ku uciesze straży miejskiej i policji remontuję regularnie mojego maluszka.
Wygląd ma seryjny oprócz kół trzynastek i badziewnych nakładek na progi - ale to niestety akurat konieczność, bo progi uległy biointegracji

gostyn wita poznan! mam do wsz chlopaki jakies 40 min drogi wiec spoko! organizujcie spocik i to koniecznie!! pozdro!

Siemanero,
Powodzenia w klikaniu, full ludzikoow tu poznasz jak sie bedziesz udzielac, fajna sprawa,

POZDRAWIAM

Cytat:
2004-05-10 00:09:48, Phobos pisze:
Zdjęcia były zrobione na placu Kolegiackim - na nim właśnie ku uciesze straży miejskiej i policji remontuję regularnie mojego maluszka.
Wygląd ma seryjny oprócz kół trzynastek i badziewnych nakładek na progi - ale to niestety akurat konieczność, bo progi uległy biointegracji

Aleś to ładnie ujął

Powiedz mi tylko,czy mieszkasz moze gdzies kolo osiedla Rusa???
Stamtad zanabylem swoje 127 i mam do dzis blachy PO 76245

-----------------
http://plepleple.pl

bardzo fajny bobsztyl...kurde jaki zadbany... ale te listwy progowe to wiesz juz chyba co o nic sadze

Zadbany jest jeżeli chodzi o to co można zrobić we własnym zakresie bez warsztatu - blacharka woła jednak o pomstę do nieba - stąd te listwy i proszę mnie o nie nie gnoić

Z osiedla Rusa do mnie trochę jest - mieszkam w samym centrum miasta. No ale z Warszawy jest jednak troszkę dalej - jak tą 127 namierzyłeś taki kawał od domu?

Ja też witam i życzę miłego pisania

fajnie że blisko mieszkamy, ja jestem róg Półwiejska/Długa wiec mysle ze jak bym potrzebował pomocy to niedaleko szukać

No to rzeczywiście kawałeczek - ja jestem z Wrocławskiej. Jak co to wal w ciemno - na grzebanie przy kaszlaku zawsze jestem chętny .

Halo, halo prosze nie zapominać o mnie - ja też lubie

Witam nowego fiat-furiovca
Życze miłego klikania
Pozdro Sobot