MotoNews.pl

Mam podkładki!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie odebrałem - sam Prezes mi przysłał!
Jutro montaż, a od jutra dumna jazda!
Teraz autko będzie musiało lśnić, żeby klubowi nie przynieść wstydu, że jakaś fleja jeździ z podkładkami brudnym autem!!!!

No to gratuluję - zakładaj i w droge umytym autkiem oczywiście!
Ja czekam na Ambrozego - ma się zjawić i wtedy też zmienię na klubowe, umyję autko i... i bedzie odlotowo
Heja

odlotowo podkładkowo

HA
ja też od wczoraj mam podkładki - dzięki Deenowi !!!
Tył założyłem jeszcze wczoraj w deszczu, nad prziodem muszę popracować dziś wiezorem
Pozdrawiam wszystkich
Kwieczor

Cytat:
2004-05-12 08:16:32, Kwieczor pisze:
HA
ja też od wczoraj mam podkładki - dzięki Deenowi !!!
Tył założyłem jeszcze wczoraj w deszczu, nad prziodem muszę popracować dziś wiezorem
Pozdrawiam wszystkich
Kwieczor

Ja jestem tylko lokalnym dystrybutorem
Podkladki mamy dzieki Darusowi

No Navigator czeka ... a poczta polska się spisała..bałem sie ze mogą popękać ale zapakowałem w dodatkowe bombelki i doszły całe

pozdrawiam...

Też wczoraj założyłem. Wyglądają suuuperr.
Niestety autka nie umyłem - niepewna pogoda, ale niebawemm...

PieRo

Cytat:
2004-05-12 09:08:21, piero pisze:
Też wczoraj założyłem. Wyglądają suuuperr.

Cytat:
Niestety autka nie umyłem - niepewna pogoda, ale niebawemm...

A ja nawet nie zauważyłem żeby Twoja Toyka była brudna...

Dzięki za wyrozumiałość, ale wg dziadka od którego ją kupiłem (garażowy sąsiad) - zawsze jest brudna. Po prostu pedancik - jak dziennie odstawia autko (a kupił nową Ave) to wytrzepuje dywaniki.
Ten typ tak ma. Ale lepiej z nim trzymać dobrze bo za jakiś czas pewnie będzie wymieniał i może znów się skuszę by kupić od niego. Bądź co bądź autko jest wychuchane i z niewielkim przebiegiem.

Gratuluję podkładkowiczom

ja już nawet musiałem jedną wymieniać bo sie połamała ale dzięki Gośkowi nie było z tym problemu

No a wczoraj Navigator wzbogacil sie tez o jeden komplecik

Jestem nowy w klubie i także bardzo bym chciał mieć takie podkładki tylko powiedzcie jak, gdzie i do kogo się zwrócić ? Pozdrawiam

Ja podkładki mam, ale biję się z myślami czy wziąć też nalepę?

Cytat:

Nie bij się tylko bierz, świetnie na aucie wyglądają. Są dostępne w kilku kolorach. Słowem - polecam

Cytat:
2004-06-13 16:07:44, madzia_83 pisze:
Cytat:

Nie bij się tylko bierz, świetnie na aucie wyglądają. Są dostępne w kilku kolorach. Słowem - polecam

A ja się dalej pytam ?!!! Skąd je wziąść !!!!!! Czy nikt mi nie odpowie na to pytanie ?

Cytat:
arkady2222 pisze:
A ja się dalej pytam ?!!! Skąd je wziąść !!!!!! Czy nikt mi nie odpowie na to pytanie ?

Przyjedź na spota lub też skontaktuj się z osobą, która nalepki rozprowadza ( poszukaj w poście o naklejkach ) napisz do niej na priva a ona w ramach nieopisanej sympatii z Pocztą wyśle Ci wszystko

Ot Co...

Hmmm w sumie jest kilku dystrybutorów. Był cały wątek o tym ale zniknął - a szkoda. Janmor ma rację: najlepiej przyjedź na spot a napewno ktoś będzie miał do sprzedania Ambroży chyba rozprowadza a u nas na śląsku to Pigletto. A inni? Tego nie wiem.

Tak ... przyślij mi na priva adres pod jaki mam to wysać i napisz jaki kolor lepki (srebrna czy czarna) i czy podkadki tez chcesz...