Prośba o obejrzenie auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazłem ladę dla kolegi i mam prośbę do klubowiczów z górnego śląska. czy jesli ktoś mieszka niedaleko i mógłby rzucić okiem na tą ladę która stoi w komisie w Mysłowicac

lada 1500

[ wiadomość edytowana przez: rogacek dnia 2004-06-09 14:36:58 ]

Na zdjęciach wygląda sensownie, 2103 nieco zmodyfikowana na 2106. Zresztą za 1200 można wziąć, nawet jak jest do kapitalnego remontu

auto podobno mało jeżdzone. właścicielem był starszy pan. niewiem jak blachy bo na zdjęciach mało widac a info przez telefon nie jest wiarygodne. rp 77 wygląda na wersję exportową. jest nawet szansa że ma welurową tapicerę.

Fajna (na zdjęciach)

Przepraszam, ale o so hozi? U mnie nie ma żadnych zdjęć, po drugie jest to Łada 2107 1,3 (a nie 2103->06), po kolejne jest z 86 roku!

Proszę o wyjaśnienie!

Hehe, Krycho spozniles sie jeszce rano bylo na co popatrzec, pewnie juz zdjal bo sprzedal. A teraz faktycznie jest 07 na tej stronie

coś link poświrował

wpiszę treść ręcznie:

Salon Nr 1 Waldemar Trebuniak

Ogł. z dnia: 2004-06-09
Rocznik: 1977
Przebieg: 37000 km
Cena: 1190 zł
Region: Śląskie

Opis: radio, OBROTOMIERZ, EKONOMIZER

Kontakt
Salon nr1 tel.(032) 316-11-91, 0604 786-297

Nasza oferta: ZAPRASZAMY DO NOWOOTWARTEGO SALONU W MYSŁOWICACH PRZY UL. JABŁONIOWEJ 2 (Z TYŁU GIEŁDY SAMOCHODOWEJ)!!! PUNKT SPRZEDAŻY SAMOCHODÓW NOWYCH I UŻYWANYCH W HALI GIEŁDY SAMOCHODOWEJ W MYSŁOWICACH. PROPONUJEMY SKUP, SPRZEDAŻ,KOMIS, ZAMIANĘ SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I DOSTAWCZYCH. KREDYTY BANKOWE BEZ ZBĘDNYCH FORMALNOŚCI: BEZ WPŁAT, BEZ AC, BEZ ZASTAWU SĄDOWEGO, PRZEWŁASZCZENIA,WEKSLI, PORĘCZYCIELI. NAJTAŃSZY LEASING W REGIONIE. SPRAWDŹ NAS A ZOSTANIESZ NASZYM STAŁYM KLIENTEM!!
Ubezpieczenia, bezpłatny komis. Sprowadzamy samochody z zagranicy. ZOBACZ OFERTĘ NA WWW.SALONNR1.PL

Wygląda przyzwoicie, ciekawe w jakim jest stanie technicznym!
Są jakieś inne fotki?

widziałem inne ale nic więcej nie widac.

Ktoś pomoże Rogackowi?

Niech kolega kupi Ładną,będziemy mieli nowego klubowicza!!

jeśli się na uda to w sobote pojedziemy po tą ladę. co prawda 200km od wrocka ale spróbujemy