| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-06-13 17:39:09 Witam
zapewne pospawać i wzmocnic dodatkowo, musial byc przekorodowany, albo dobrze rąbnąłeś bokiem w krawężnik, też mi się to kiedyś przydarzyło w takiej sytuacji |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-06-13 23:42:05 Witam
trochę w dziwnym miejscu, ale myślę że da się pospawać, , dasz dodatkowe nakładki i będzie trzymać. Zobacz przy oakzji jak się to trzyma do karoserii, bo ja musiałęm kiedyś w 2106 dać dodatkową płytkę, którą przykreciłem do pólkoi nad mostem i do tego przyspawałęm dodatkowe wzmocnienia, ale głowa do góry da się napewno Zwróć tylko przy spawaniu uwagę na jedną rzecz, jakbyś musiał wzmacniać przy karoserii to tam biegnie przewód paliwa, więc trzeba uważać, Powodzenia |
Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2004-06-14 23:00:12 Mnie też się to kiedyś urwało - co do naprwy - oczywiście że się da - dobry blacharz i jazda -aleeeeee trza pamiętać żeby to wspawać tak żeby ja nie było potem ze zbierznąścią |