MotoNews.pl

Sprzedam antenę elektryczną !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Nie jestem człnkiem Klubu ale bardzo często odwiedzam Forum. Mam do sprzedania antenę elktryczną. Używana ale w dobrym stanie.OCzywiście ma pewien feler - bat się chowa do mniej więcej połowy a wysuwa do końca. Trzeba naprawić bat i zębatkę. Próbowałem to zrobic samemu ale wyniki są mierne - dlatego sprzedaję. Na prawdę antena jest ok. w sobotę ją sprawdzałem .
Mój telefon 502 -021 -061.

Odbiór osobisty tylko w Warszawie ! Nie wysyłam !!!

Ponadto mam do sprzedania Wieżę Thomspon Altima 3300. Kupiona w Media Markt. Szczegóły wkrótce.

Zachęcam do Kupna.
Pozdrawiam
Bojkot

Anetna jest dobra, tylko zepsuta Cała antena się nie uszkadza. Uszkadza się głównie bat i jego zębatka, więc powinieneś ją oddać za darmo

Mimo wszystko Forumowy Zrzędo nie zgadzam się z Tobą. Bat mozna naprawić lub w ostatecznosci kupic a nowa antena kosztuje z 200 zł.
Bojkot.

Niby tak, ale z anteny psuje się wyłącznie bat wraz ze swoim paskiem zębatym. Wielu tutaj miało problem z anteną (ja też) i jego rozwiązaniem była wymiana bata.

Cześć,

Antena nie ma zbytu jak słyszę może mi ktoś zaoferuje cos w zamian ? MIejsce mi zawala a oddać zupełnie za darmo nie chciałbym ( w końcu antena działa) .
Bojkot.

Cytat:
2004-06-08 13:27:06, BOJKOT pisze:
Cześć,

Antena nie ma zbytu jak słyszę może mi ktoś zaoferuje cos w zamian ? MIejsce mi zawala a oddać zupełnie za darmo nie chciałbym ( w końcu antena działa) .
Bojkot.

Wezmę za dychę
Co Ty na to????

Skoro żartujemy - to oddam chętnie za sześciopak Warki strong,

Ale szczerze mówiąc oddam jaki mi np. ktoś rozbierze i naprawi te cholerne przełączniki podświetlenia tablicy i regulacji wycieraczek. czytałem juz wszystko na Forum szarpałem ustrojstwo i rozbrać się nie chce....
Wezmę też chętnie książkę napraw Espero

PZDR
Bojkot
PS. Jak dobrze że to już koniec dnia .......

Cytat:
2004-06-09 16:32:01, BOJKOT pisze:
Skoro żartujemy - to oddam chętnie za sześciopak Warki strong,

BOJKOT nie chce Cię dobijać, ale ta antena jest w zasadzie bezwartościowa.
Chciałem ją wziąść na części za przysłowiową dychę.
Jeśli nie, to spoko.