| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2004-06-09 12:26:54 przed chwila na mogilskim widzialem rozwalonego niebieskiego klasyka:/ mial dzwona rozwalony przod i szyba przednia:/ kolor niebieski ogolnie klasyk ale przod byl chyba z mr-a nie wiem dokladnie bo byl skasowany:/ ciekawe bylo to ze pomoc dorogowa to byl fiaicor pickup |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2004-06-09 12:35:08 O qrde.... zawsze mi jest przykro jak widze takiego rozbitego fiacika....nawet jak jest to mr...jeszcze bardziej przykro mi jest jak widze takie autko na złomie... ale ma to swoje dobre strony bo skąd bralibyśmy części jak nie z takich właśnie skrzywdzonych autek POZDRAWIAM |
czeczun F&F Sympatyk FSO 125p '87 Toruń | 2004-06-09 13:48:15 o cholera.... wygląda na to, że któreś z aut z "krakowskiej stajni" miało dzwona.
Oby to nie była prawda... |
Siwy126 Pancerwagen IV Kraków | 2004-06-09 17:13:35 Tez to widzialem przed rondem grzegorzeckim. Nie chce nic sugerowac ale ten Fiacik po dzwonie mogl isc juz na zyletki Aha w poniedzielek w godzinach popoludniowych widzialem tez w tamtych okolicach czarnegolub ciemnego koloru kanta klasyka (chyba) na fajnych kolkach fajnie odremontowany i wogule. Moze ktos wie o ktorym mowie ?? |