| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2004-06-09 23:36:05 zamontowalem sobie dzisiaj nowe wlaczniki na desce rozdzielczej ale mam maly problem
do kostki od swiatel awaryjnych podchodza 4 kable, ja mam przy wlaczniku dwie blaszki... tylko ze na tym sie nie konczy... bez awaryjnych moge jezdzic... odkad mam odpieta kostke, nie dzialaja mi kierunki... help... |
Lukasz128 F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 128 3p Tarnowskie Góry | 2004-06-09 23:58:35 Witam
Bez kostki nie beda dzialaly jak wyjmiesz oryginalny przelacznik to nie dochodzi + na przerywacz od kierunkow ten okragly . Ale mozna to zrobic trzeba zrobic maly mostek na kostce tam gdzie byl oryginalny wylacznik wez oryginalny przelacznik ustaw w pozycji wylaczony w pozycji wylaczony na dwoch stykach bedzie przejscie tzn bedzie plynal prad musisz sprawdzic bo nie pamietam na ktorych a jak wlaczysz przejscia nie bedzie i te styki muszisz zmostkowac wtedy beda kierunki. Tylko przy takim mostku lepiej nie wlanczac awaryjnych przy wlaczonym kierunku. Jest jeszcze jeden sposob elektroniczny przerywacz np z Poldka obsluguje awaryjne i kierunki ja mam tak zrobione w 128 ale w maluchu wyglada to tak samo moze sie roznic tylko wygladem wylacznika w wersji fl, el |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2004-06-10 08:54:06 juz wszystko wiem, jak polacze dwa kable to wlaczaja sie awaryjne, ja drugie dwa to moga dzialac kierunki...
dzieki |