MotoNews.pl

OT - POWRÓT PREZESA MARNOTRAWNEGO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Jakiś czas byłem wyłączony z życia. Pragnę wyjaśnić i się wytłumaczyć.
Moja poprzednia firma zbankrutowała (i to nie była moja zasługa ) Pracowałem dorywczo gdzie ile i za ile się dało. Obecnie znalazłem pracę i jestem na okresie próbnym. Zawsze podziwiałem ludzi którzy potrafią poświęćić 12 godzin swego żywota na pracę dla firmy. Ja obecnie chcę się wykazać, a ponadto jest sporo roboty bo "mój ogródek" jest strasznie zaniedbany i pracuję po 14-15 godzin. Nie miałem czasu na nic, poza snem. Przyszło mi wstawać o bardzo perwersyjnej porze jaką jest 2:45, bo na 4 rano do pracy
Ale obecnie jeszcze czeka mnie 1 listopada i potem chyba wróci do normy. Tak wiec niniejszym powracam do żywych co jednych może ucieszyć, a innych zmartwić
Tyle jeśli chodzi o usprawiedliwienie swojej nieobecności, bo gdzieniegdzie pojawiły się głosy co się dzieje, więc już wiecie

Witamy, witamy .

A ja sie juz martwilem ze cos zlego sie stalo, albo ze sie obraziles na nas.

Milo znowu Cie widziec on-line .

No wreście, dawno cie nie było, witamy spowrotem.

tak dlugo sie nie odzywales, ze zupelnie zapomnialem o tobie, buehehehehehe!
niestety majchal, w klubie nastapily zmiany. musisz sie jeszcze raz zapisac, wplacic 120zl na konto, zameldowac sie carowi na adresie www.carmagedon.prv.pl czy jakos tak, zamienic poloneza na tico i witaj wsrod nas!

Paganku zapomniałeś jeszcze ze musi udowodnic że ma odpowietrzone lusterka.

a jeszcze lepiej koła

Cytat:
2004-10-26 22:09:25, MAJCHAL pisze:
Tak wiec niniejszym powracam do żywych co jednych może ucieszyć, a innych zmartwić

O cholera a myslałem już że będę "rządził" sam

A na poważnie to fajnie że wróciłeś.

Pagan - buehehehe

Majchal ??

pierwszy raz słyszę ...

a tak na poważnie to czemu nie ma już cytowania tasiemcowego i migającego się guziczka online ??

Witamy wśród żywych.

I tak Wam nie wierzę, że ktoś się może cieszyć że wróciłem.
Tak czy inaczej jestem jak na razie. Jeszcze kilka/kilkanaście dni może być szarpanie z moją obecnością, ale będę
Paganku, ten nieszczęsny CAR to mi się po nocach śni, tak więc oszczędź moje skołatane nerwy. Ale przyznam że dowcip masz nadal na adekwatnym poziomie

[ wiadomość edytowana przez: majchal dnia 2004-10-26 23:05:06 ]

Majchalu,nareszcie!
Dziwiłem się nawet,że nie ma watku "Ktokolwiek widział...Majchal".
Powodzenia,niech Ci się układa jak najlepiej.
GDA był grzeczny gdy Cię nie było

Cytat:
2004-10-26 23:03:48, MAJCHAL pisze:
I tak Wam nie wierzę, że ktoś się może cieszyć że wróciłem. Tak czy inaczej jestem jak na razie. Jeszcze kilka/kilkanaście dni może być szarpanie z moją obecnością, ale będę Paganku, ten nieszczęsny CAR to mi się po nocach śni, tak więc oszczędź moje skołatane nerwy. Ale przyznam że dowcip masz nadal na adekwatnym poziomie [ wiadomość edytowana przez: majchal dnia 2004-10-26 23:05:06 ]

Duży WITAJ!!! Oby Twoje problemy były przeszłością i obyś miał z całą swoją rodziną już spokój finansowy zapewniony. Majchal, w ramach swego wolnego czasu rzuć okiem na forum i od czasu do czasu tupnij swoją dolną kończyną kiedy trzeba, czasem egzystencja na forum staje się nieznośna (przynajmniej dla mnie osobiście).

Oby już nikt z nas nie musiał znikać z forum z takich przyczyn na tak długo!!!

Faajnie, że Duży Prezes wrócił!!!

Cytat:
Ja obecnie chcę się wykazać, a ponadto jest sporo roboty bo "mój ogródek" jest strasznie zaniedbany i pracuję po 14-15 godzin. Nie miałem czasu na nic, poza snem. Przyszło mi wstawać o bardzo perwersyjnej porze jaką jest 2:45, bo na 4 rano do pracy Ale obecnie jeszcze czeka mnie 1 listopada i potem chyba wróci do normy.

Zostałeś grabarzem ?????

A poważnie to fajnie że znów jesteś.... co prawda w tym czasie były 3 rewolucje... ale ostatnia przyniosłą powrót do dawnej władzy (z przed 1 z tych 3 rewolucji) więc niewiele straciłeś...

Witamy Prezesiku!

No nareszcie jesteś. Butelki czekają.

Cytat:
2004-10-26 23:15:22, Nomad pisze:
Zostałeś grabarzem ????? A poważnie to fajnie że znów jesteś.... co prawda w tym czasie były 3 rewolucje... ale ostatnia przyniosłą powrót do dawnej władzy (z przed 1 z tych 3 rewolucji) więc niewiele straciłeś...

Nomad, rechoczę się z tego postu już dobre 45 minut.... "Zostałeś grabarzem???" Dzis będę miał wesołą nockę =)

Nareszcie jesteś
A ja już się przestraszyłem że to przeze mnie Cię nie ma

Cytat:
bo "mój ogródek" jest strasznie zaniedbany i pracuję po 14-15 godzin. Przyszło mi wstawać o bardzo perwersyjnej porze jaką jest 2:45, bo na 4 rano do pracy Ale obecnie jeszcze czeka mnie 1 listopada i potem chyba wróci do normy.

Tramwajem jeździsz? Spoko - po Wszystkich Świętych będzie znów rozkład powszedni.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2004-10-27 09:35:24, OLO pisze:
Tramwajem jeździsz? Spoko - po Wszystkich Świętych będzie znów rozkład powszedni.

Może by kiedyś wpadł na Zlot pojazdem służbowym...

a może zniczami diluje ??

tak czy siak super, że jest znów wśród nas