Uwaga i prośba;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z moim wyjazdem zezwolenie na jazdę dresowozem przekazuje mojej siostrze,a co za tym idzie ostrzegam i proszę o wzmożoną uwagę nie tylko na drodze No i nie podpuszczać jej tam na światłach, po co macie z nią przegrać heh i wstyd Wam będzie A tak na serio to piszę,bo w razie powrotu chciałbym się jeszcze nic przejechać i skopać tyłki coponiektórym

A tymczasem,borem,lasem...
TRZYMAJCIE SIE RAMY (swoich bolidów) TO SIĘ NIE POSRAMY.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KTSW MEMBERS I KTSW FANS.
P.S. Udanych startów czymkolwiek i gdziekolwiek byście nie startowali

Ahhh... a ja juz kupilem najnowszy spojler, fuel cup i sportowe pokrowce po to zeby Ci dołożyc ! Ale ok... poczekam.

Powodzenia za wielka wodą Trzymka bro !

Ale chyba jeszcze skopiesz cos komus 12?
No i mamy nadzieje ze nas odwiedzisz wkoncu tam za tez maja interek

Pozdrawiam

to mówisz ze sprowadzasz sobie kit do Sierry na 500 Hp ???

Ekhm, wlasnie bylem go pozegnac na lotnisku... Mial niezly start... ale nie bylo podane ET

JUZ
Az mi sie smutno zrobilo

To sie ryba bedziesz z Miniem scigał

powodzonka RYBAIII i wracaj raz dwa bo Polska to piekny kraj

Yo !!! Dolecialem i zyje pomimo ,że 11 dzień miesiąca był.
Ledwo wysiadłem z samolotu,podjechaliśmy na stacje beznynową a tam podjechało Lambo Murcielago,po drodze spotkałem jeszcze pare furek, z 10 ścigaczy Latin Devils , masakra ale nie mialem jak zrobic fotek ale dam rade jeszcze to kocham w tym kraju ale nic więcej. Polskiego klimatu nic nie pobije
A teraz siedze i przez cały dzien na SpikeTV ogladam programy tunerskie

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-06-12 17:23:51 ]

Ty to sie tam nie obijaj tylko pracuj na bulgoczacego v8 biturbo

bi turbo nie bulgocze ;]

Cytat:
2004-06-12 23:18:40, dozer pisze:
bi turbo nie bulgocze ;]

Ono szcz

Ryba to co dzisiaj robilismy był olepsze niz Lambo .
Załuj synu żałuj
Jak bedziesz wracał daj znac

Cytat:
2004-06-12 23:18:40, dozer pisze:
bi turbo nie bulgocze ;]

a v8 tak

Cytat:
2004-06-12 23:22:58, CZUCZU pisze:
Ryba to co dzisiaj robilismy był olepsze niz Lambo .
Załuj synu żałuj
Jak bedziesz wracał daj znac

No wlasnie mi panna relacjonowala na zywo wasz przejazd Mowila"ooo wesele jedzie,ale czego policja za nimi.." To ja na to "A to czasem nie dzikusy z klubu??..." A ona "No jasne, to oni " Jasne,ze zaluje ze mnie nie bylo bo atrakcji jakie dostarzca klub to nic nie pobije, nawet widok murcielago czy ferrari enzo wymieka

No to teraz Twoim wrecz powiem obowiazkiem jest zamiast ogladac TV to wyruszyc na miasto w poszukiwaniu dobrych celow, pozniej na stronke, a Gallusik bedzie mial radoche widzac prawdziwe autka z osemka pod maska oczywiscie . Pozdrawiam i trzymaj sie cieplo .

A ja wczoraj widziałem Vipera w Warszawie,
śmieszne bo bez dachu jechał i w zajebisty deszcz).

Jadąc w 5 osób stwierdziłem, że warto mieć Passata)))

A ja jadac stwierdzilem ze pasek to super autko, szczerze myslalem ze to ociazale i ciezko sie nim wcisnac, ale to oczywiscie zalezy od kierowcy. Jazda okazala sie super, w zyciu tak szybko nie dojechalem do Warszawy. Nawet Toom mi sie zdrzemnac nie dales .

Hmm, o ile mozna jechać szybko nie przekraczając 140, jadąc w 5 osób z bagażami, po tych pierdzielonych dołach koło Ożarowa i z padającym deszczem))
Zapraszam na przejazd 2 osobowo, hihi.

PS. Ale udało Ci się zdrzemnąć)) Bo kołysało jak na łódce)
T

[ wiadomość edytowana przez: toom dnia 2004-06-14 13:44:30 ]