Hmm... Kiedy jakiś zlot w wawie ?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kiedy jakiś zlocik w wawie !? Teraz się szykują Borki, ale można w międzyczasie w wawie zrobić

jamysle ze wszycy robia przygotowanie do borek i niewiem czy ktos sie zgodzi. No mozezeby ustalic i pokadac jak bedzie wygladal wyjad do borek i kto jedzie

Ja jadę (mówię o Borkach)
Nawet domka zamówiłem, z pracy wziąłem wolne, ba... chłopcy na znak żałoby nawet warszatu w sobotę nie otworzą

A tak na poważnie swój wyjaz szykuję na sobotę rano

Pozdrawiam - SpeedR

hehe.... piątkowy mini zlot espero (SzybkiKosta, Bartek1112 i Norbert84) uważam za udany

Oczywiscie neobylo sie bez policji

i jak wyścigi????
Bartek jaki mandacik????

Wyścigów nie było bo sobie %%%.
A policja nas tylko skontrolowała.

Cytat:
2004-06-12 12:45:08, Norbert84 pisze:
Wyścigów nie było bo sobie %%%.
A policja nas tylko skontrolowała.

Bartek tez drinkował ????

Bartek ledwo się na nogach trzymał hehehe....

Cytat:
2004-06-12 14:21:05, Norbert84 pisze:
Bartek ledwo się na nogach trzymał hehehe....

Nie wierzę

No pijany był jak cholera hehehe....

Cytat:
2004-06-12 14:43:33, Norbert84 pisze:
No pijany był jak cholera hehehe....

i co???????
Wsiadł do samochodu i odjechał???????

Wkręcasz mnie, a ja łykam jak młody pelikan

hehehe... no nie miał siły się ruszyć, ale "dał rade" !!!
ps. nie miałem do ciebie nr. na kom. - tak to bym przedzwonił i byś przyjechał na Sadybe na %%%

Cytat:
2004-06-12 15:23:42, Norbert84 pisze:
hehehe... no nie miał siły się ruszyć, ale "dał rade" !!!
ps. nie miałem do ciebie nr. na kom. - tak to bym przedzwonił i byś przyjechał na Sadybe na %%%

Spox, teraz przed urlopem jestem tak zarobiony ,że latam z pracy do pracy z wywieszonym jęzorem, a w domu prowadzę drobne prace remontowe - JUŻ MAM DOŚĆ

Nic niepilem wy piliscier niewkrecaj JACO ja zreszta niepijam alkoholo gdy prowadze nawet do ust niebiore a policja nas zaczepila bo stalismy na chodniku

Cytat:
2004-06-12 15:55:26, Bartek1112 pisze:
Nic niepilem wy piliscier niewkrecaj JACO ja zreszta niepijam alkoholo gdy prowadze nawet do ust niebiore a policja nas zaczepila bo stalismy na chodniku

Przepraszam ze się wtracam ale nie mogłem się powstrzymać... Jaco zapewne wie dlaczego.....
Ale czemu bartem nic nie pije i nawet nie "bierze do ust" ??? dziwna sprawa... hehhehehehe

zarty ofc (więc bez urazy)

Cytat:
2004-06-12 16:27:01, KaZaK pisze:
Cytat:
2004-06-12 15:55:26, Bartek1112 pisze:

Przepraszam ze się wtracam ale nie mogłem się powstrzymać... Jaco zapewne wie dlaczego.....
Ale czemu bartem nic nie pije i nawet nie "bierze do ust" ??? dziwna sprawa... hehhehehehe

zarty ofc (więc bez urazy)

Jestescie okropni

Cytat:
2004-06-12 17:33:10, Bartek1112 pisze:
Jestescie okropni

Właśnie KAZAK jesteś okropny

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-06-12 17:42:08 ]

EEEE GADANIE BABSKIE TAKI....