Elektryczne szyby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie jak prawidłowo powinny zachowywać sie szyby przy otwieraniu. Czy guziki przy biegach powinny działąć na dwa sposoby? (krótko - zjeżdża tyle ile wciśnięty, długo - do końca) Jak tak, to coś u mnie nie tak bo druga opcja nie działa.

Zdarzylo mi sie przy "demonstacji" kiedys, ze druga opcja nie zadzialala od strony pasazera. Kilka razy probowalem z kumple, az nawet doszedlem do mylnego wniosku ze ten typ tak ma, ze od pasazera nie ma "tego bajeru".
Do dzisiaj nie udalo mi sie tego powtorzyc i wszystko dziala prawidlowo.

wszystko było wielokrotnie opisywane!!!!!!!
poszukaj trochę...

Dzięki Vino! Znaczy, że jednak coś nie gra.

Drab przy zamkniętej szybie przytrzymaj klawisz przez kilka sekund i wszystko wróci do normy.
opisałem to ostatni raz, potem będę odsyłał tak jak Mega.(bo ma rację)

Totr, musiałem to przeoczyć! Dzieki za rade!!! Pozdrawiam.

A ja mam taką sprawe,mianowicie: czy może ktoś mi powiedzieć do czego służy okrągły przycisk,przy przycisku od ESZ od strony kierowcy,bo za cholere nie moge dojść.Wiem tylko że zatrzymuje on szybe gdy leci do góry albo w dół.

Cytat:
2004-06-14 17:41:14, SEBA-OMEGA pisze:
A ja mam taką sprawe,mianowicie: czy może ktoś mi powiedzieć do czego służy okrągły przycisk,przy przycisku od ESZ od strony kierowcy,bo za cholere nie moge dojść.Wiem tylko że zatrzymuje on szybe gdy leci do góry albo w dół.

Wyłącza czujnik zabezpieczający przed zgnieceniem. Przydatne przy niskich temperaturach, gdy czasem nie chce domknąć.

Robert

THX Nixon