3majcie sie cieplo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to 3majcie sie cieplutko przez te nasze wspaniale wakacyjki.

Bawcie sie jak dotychczas, moze i lepiej ale przede wszystkim bezpiecznie no i policji bardzo nie meczcie swoimi wyczynami niech sobie odpoczna cosik HEHEHE

No to bawcie sie dobrze, modlcie za wszystkie czasy i niech KTSW rosnie w sile jak dotychczas.

Do spotkania po wakacjach, a do tej pory do zobaczyska na forumie

A coto wywiewa cie gdzies za granice czy cus?

dizenx za zyczenia i nawzajem

AVE KTSW

Pozdrowienia Michalku . Bezpiecznie sobie dolec za wielka wode i wracaj do nas jak najszybciej z kupa kasy, zeby kupic jakiegos bolida. A przede wszystkim zdrowka i jak to mowia gorale: "zesraj sie a nie daj sie " .

P.S. Mam nadzieje ze bedziesz mial dostep do neta i czasem cos skrobniesz .

Pozdrawiam

No to powodzonka Minio życze.Moze uda,że się spotkamy gdzieś na Manhattanie. W końcu mały jest ten świat . I weź sobie jakiś dyktafon do nagrywania bulgotu

Minio pamietaj jak cos to skacz włazem sciekowym

Cytat:
No to powodzonka Minio życze.Moze uda,że się spotkamy gdzieś na Manhattanie.

No prosze, juz cos kombinuja. Powsiadaja do bulgoczacych, piekielnych machin i bede driftowac po squerach.

Trzymaj sie minio i pamietaj o tych murzynach

Hej miniaku. Zycze Ci ladnych babeczek w samolocie w obie strony, w kraju dzikiego murzyna rowniez. Nie zapomknij o nas, zagladnij czasem na foruma, i zycze ci oczywiscie przejazdzki jakim hamerykanskim bulgoczacym bolidem )

Cytat:
2004-06-16 11:30:04, USA1 pisze:
Hej miniaku. Zycze Ci ladnych babeczek w samolocie w obie strony, w kraju dzikiego murzyna rowniez.

No ladnie, zyczyc koledze "dzikiego murzyna" to sie nazywa opiekunczosc . Jeszcze z bycza tubka VASELINE .

P.S. Miniek bedzie mial skrobarke coby do nas skrobnac czasami??

No to miniak kurde zboczencu za wielka wode zachcialo ci sie leciec powodzenia i nagrywaj bulgoty

minio, rybaiii ale wam zazdroszcze mi cos wizy nie chca dac ale jak tylko dostane to pakuje vana na statek i jade tam na wakacje

Powodzonka u Hamerykanuf Miniasty

No to chopaki ja juz po drugiej stronie wielkiej wody

Pogoda wykancza wilgotnoscia ale poza tym jest luuuuzik. Furki zajeb.... normalnie tylko chodzic i podziwiac.

Ok wiec 3majcie sie cieplo i do uslyszonka i do zobaczonka

powodzenia w wielkim mieście monio

Papapap Do zobaczenia

O juz sie widzimy

Troszke pozno tu zawitalem

przywies mi cos fajnego