Kosta widziany na mieście...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siem ka widziałem wczoraj wieczorem (około 20.30) Szybkiego Kostę (wcale nie jechał szybko ) .
Było to dokładnie na wysokości Al. Krakowskiej jadąc Łopuszańską...

Kosta skręciłeś w Al. Krakowską... Mnie mogłeś nie widzieć bo przemknąłem po cichutku sprzętem do palenia gumy (Opel Corsa)

hehehe..... rzeczywiście jechaliśmy wczoraj tamtędy

Słyszałeś nas przyjnajmniej ?! Założony został nowy wydech (ok.9x dB) ps. przejade się 5 min. esperakiem i mnie głowa boli - dobry wydech nie jest zły

Cytat:
2004-06-08 12:27:18, Norbert84 pisze:
Słyszałeś nas przyjnajmniej ?! Założony został nowy wydech (ok.9x dB) ps. przejade się 5 min. esperakiem i mnie głowa boli - dobry wydech nie jest zły

hehehe to dlatego tak wolno....
no niestety nie dane mi było napajać uszu "tą muzyką" bo w czasie mijanki oddzielała ns jakaś zasrana cieżarówka....
A poza tym to na Łopuszańskiej w dzień to nawet nie słychać własnych myśli

tesh prawda ehhe....

Wydech jest taki sam jak ma Lukasz Gajer

Cytat:
2004-06-12 21:56:37, Bartek1112 pisze:
Wydech jest taki sam jak ma Lukasz Gajer

Dżizas, nastepni

a przy okazji musze swojego Ulterka pospawac i tez sobie znowu zaloze, ale przynajmniej alarmy sie nie wlaczaja w samochodach obok, tak jak Lukasz robi.... To jest glos

No i ja bede sobie zmienial na taki sma wydech jak ma lukasz bo na moim wlancza sie polowa alarmow na mim osiedlu a jak lukasza bede mial to wszystkie powlanczam a na powanie to bede swoj przerabial hehhe

Ale Twoj tlumik jest calkiem spoko, ma basik, ale nie ryczy jakos przerazliwie, wyglada fajnie. Co bedizesz przerabial? Koncowki, czy co?

Tzn chcialbym wyciagnac wszystko ze srodka zniego co kolwiek on tam ma to spowoduje ze Lukasza wydech bedzie pikujs pty mim a mysle z ekoncowki zostane jakei sa z zewnatrz niebede go pzrerabial zeby wygladal tak jak jest bo mam na niego atest PIMOTU wiec policja s enieczepia jak im go pogazuje obejrza wydehc popatrza puszczaja dalej hehehhe ciemniaki a przeciesz on chodzi ze 3 razy glosnije jak powinien chodzic

Bartek na Siekierkach miałeś najładniejszy dźwięk tłumikowy ze wszystkich Esoperaków.
Jeśli koniecznie chcesz mieć gorszy to kombinuj