Sanky

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc to ja. Czekam na swoje zdjęcia

oco tu chodzi jakis idiotyczny post

[ wiadomość edytowana przez: kUpEk dnia 2004-06-12 19:04:38 ]

sanky proszę wyjaśnij o co chodzi, o jakie zdjęcia i od kogo. Jesli nie będzie odpowiedzi, albo będzie to sprawa nadająca się na priva to zamknę wątek

Cytat:
2004-06-12 19:08:46, MAJCHAL pisze:
......... Jesli nie będzie odpowiedzi, albo będzie to sprawa nadająca się na priva to zamknę wątek

Ja tez

Spoko chłopaki,

wysłałem mu priva i czekam na odpowiedź, ale wszystko wskazuje na to iż jest on jednym z 3 pozytywwniie zakręconych ludzi jeźdzących w czwartek w nocy pod Wawą (dokładnie pod Serockiem - koło działki Joja) na sankach po asfalcie.

hmmm na sankach po asfalcie powiadasz,nooo rzeczywiście zakręcony hmmm rzeczywiście

a próbowali na workach foliowych ? - kulig mozna zrobic .. buahahahaha

Cytat:
2004-06-12 19:21:50, Qbk pisze:
Spoko chłopaki,

wysłałem mu priva i czekam na odpowiedź, ale wszystko wskazuje na to iż jest on jednym z 3 pozytywwniie zakręconych ludzi jeźdzących w czwartek w nocy pod Wawą (dokładnie pod Serockiem - koło działki Joja) na sankach po asfalcie.

Qbk to pozwól że zamknę ten wątek i dalej dogadujcie się na priva, no chyba że te SANKY są na tyle ciekawe że się podzielisz wrażeniami.
To jak? powiesz co tam wyczyniacie, czy to się nie nadaje na forum? Muszę powiedzieć że mnie to zaintrygowało

[ wiadomość edytowana przez: majchal dnia 2004-06-12 19:25:48 ]

Cytat:
2004-06-12 19:23:04, -DLUGI- pisze:

Długi ty się nie śmiej

Spójrz w wątku o długim łikendzie WGU jest on na zdjęciach.

Z naszej strony akcja wyglądała tak:
Siedzimy na działce Joja, pada hasło - jedziemy po wódę do Serocka. Jest około 23. Ciemna noc. Zapakowaliśmy się do Polda Fiaciora125 i z sześcioma łokciami na zewnątrz (Jojek siedzący z tyłu na środku wystawił oba łokcie ) i z "Jesteś szalona" lecącym z głośników wyruszyliśmy. Po paru kilometrach zobaczyliśmy na drodze Transita a za nim słup iskier. Co się okazało - goście jeździli na sankach (coś jak my na eko, tylko tutaj zamiast śniegu był asfalt ). Oczywiście zatrzymaliśmy sie, porobiliśmy foty, wymieniliśmy adresy i stąd ten wątek.

Nawiasem mówiąc - Transit był byłą karetką i w środku miał fotele od Caro obite brązowym skajem - były piekne...

[ wiadomość edytowana przez: Qbk dnia 2004-06-12 19:30:45 ]

Foty bedą jak Bolima i SPAjK je udostępnią - SPAjK - włącz w końcu swój serv

Cytat:
2004-06-12 19:29:56, Qbk pisze:
Cytat:
2004-06-12 19:23:04, -DLUGI- pisze:

Długi ty się nie śmiej

Spójrz w wątku o długim łikendzie WGU jest on na zdjęciach.

Z naszej strony akcja wyglądała tak:
Siedzimy na działce Joja, pada hasło - jedziemy po wódę do Serocka. Jest około 23. Ciemna noc. Zapakowaliśmy się do Polda Fiaciora125 i z sześcioma łokciami na zewnątrz (Jojek siedzący z tyłu na środku wystawił oba łokcie ) i z "Jesteś szalona" lecącym z głośników wyruszyliśmy. Po paru kilometrach zobaczyliśmy na drodze Transita a za nim słup iskier. Co się okazało - goście jeździli na sankach (coś jak my na eko, tylko tutaj zamiast śniegu był asfalt ). Oczywiście zatrzymaliśmy sie, porobiliśmy foty, wymieniliśmy adresy i stąd ten wątek.

Nawiasem mówiąc - Transit był byłą karetką i w środku miał fotele od Caro obite brązowym skajem - były piekne...

[ wiadomość edytowana przez: Qbk dnia 2004-06-12 19:30:45 ]

Nie no pomysły macie dobre ale i tak chce mi sie z tego smiac

Stary i teraz jak sobie to przypomnę to mnie osłabia... ze śmiechu

Zapakowaliśmy się do Polda Fiaciora125 i z sześcioma łokciami na zewnątrz (Jojek siedzący z tyłu na środku wystawił oba łokcie ) i z "Jesteś szalona" lecącym z głośników wyruszyliśmy-----------To najlepiej mi się podoba

Cytat:
2004-06-12 19:42:27, -DLUGI- pisze:
Zapakowaliśmy się do Polda Fiaciora125 i z sześcioma łokciami na zewnątrz (Jojek siedzący z tyłu na środku wystawił oba łokcie ) i z "Jesteś szalona" lecącym z głośników wyruszyliśmy-----------To najlepiej mi się podoba

Człowieku - cała okolica była "nasza"

REWELKA !!!

Ciekawe pomysły mają ludzie w dzisiejszych czasach, kiedy dookoła nuda... hehehe dobre

Dostałem priva od gościa, to on. Piotrekmaly - napisz jak to wyglądało z Waszej strony.. Np tak:

No jeździmy se na sankach jak co dzień, a tu zajeźdza banda nawaloncyh wieśmaków z zimnymi łokciami, z których samochodu leci jakieś obleśne agrotechno, i się wariaci podniecają nie wiadomo czym, robią zdjęcia, podobają im sie fotele z naszego furgonu - no mówię Wam - jakby mogli toby je od razu wymontowali . I dziwią się, że nam się sanki od płóz stopiły, a nas to wnerwia, bo sie promocja w Geancie skończyła i na czym my teraz bedziwemy jeździć...

Po prostu kul impreza

No to dawajcie te zdjęcia

nieżle