| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-04-04 17:41:27 Mam propozycję, żeby każdy z uczestników Zlotu zaopatrzył się w identyfikator z podaniem Nicka używanego na Forum oraz swojego prawdziwego imienia. Zwykle tylko część ma takowe, a fajnie jakby nie trzeba było pytać innych "Tey - a ten, to kto?" . Ba, nawet na autach mogłyby byc oznaczenia, do kogo ono należy. Baaa... nawet żony możnaby pooznaczać i dzieci, coby nikt się nie pomylił . Zwierzeta domowe też... pooznaczać. I na domkach spis nicków. Pooznaczajmy wszystko!
No... Ale gdyby każdy z nas miał swój identyfikator byłoby cool. Jest nas tylu, że nie sposób zapamietać .
A może zrobić jakiś wzór takiego identyfikatora i zamiescic gdzięśtam, żeby każdy mógł sobie toto 'wyprintować"... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-04-04 18:13:04 popieram te inicjatywe w 200%
sam tak zawsze robilem, ale Mario podal jeszcze jedno WAZNE: oznaczanie DOMKOW!!! To przyda sie nawet bardziej, niz oznaczanie aut... bo tu moga rodzic sie podejrzenia przy wyborach "naj..." - ktos moze glosowac nie tyle na auto, co na klubowicza. za to oznaczenie domkow pozwoli w kazdej chwili skrzyknac sie... np. na maslanke czy oranzadke - bez obawy obudzenia niepowolanych osob. ja tradycyjnie sie oflaguje) |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-04-04 18:32:41 As you wish Mariusznia Zajeło i to całe 5 minut
Oczywiście wolną przestrzeń zotawiłem na wpisanie nicka, imienia, modelu auta - słowem czegokolwiek Można sobie w paincie pokolorować tenże identyfikator, pozbawić go ramki ala klepsydra itp. Aha i najważniejsze - wyniary tego obrazka odpowiadają standardowym rozmiarom plastikowego identyfikatora. Smacznego.
[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-04-04 18:35:36 ] |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-04-04 20:18:37 Super ! Kto moze niech wydrukuje, a kto dojedzie w ostatniej chwili i nie zdazy to wydrukujemy pare rezerwowych i rozdamy na miejscu. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2005-04-04 22:52:03 Ojejq, to już naprawdę VII Zlottt (tak przeczytałem na projekcie identyfikatora made by speedy Leszek)? Ale to szybko leci... Niedługo trzeba sobie będzie przypomnieć te literki oznaczające wyższe liczby rzymskie... MCLXIV Zlot LKP
|
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-04-05 00:19:05 no policz Mario:
Mirow, 3 razy Sulejow, Borsk i znow Sulejow i pewnie cos pokrecilem... dobrze gadam? |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-04-05 09:09:36 no to przyjezzdaj |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2005-04-06 21:21:30 Tak, tak, czas leci ,klubowicze przychodzą i odchodzą a my co .... coraz piękniejsi !!!! ![]() |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2005-04-06 22:00:54
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |