Radyjko - Punkt widzenia zalezy od siedzenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Po ostatnim zlocie w Mirowie z Bogdanem doszliśmy do wniosku !! ze nasze radia są mało widoczne dla kierowców wiec postanowiłem trochę to przerobic by poprawić widoczność poniżej postaram się wkleic fotki !! może komuś się spodoba.

Pozdrawiam
Raffsa
www.asco.info.pl/r01.jpg
www.asco.info.pl/r02.jpg

radio ver1
cz2

Albo jeszcze tak:

P.S Innym wyjsciem było by kupienie radia za jakies 2K PLN gdzie wyswietlacz mozna sobie ustawić jak sie podoba tylko w naszych czasach to szkoda takiego radia i szyby .
A to jest tani sposób na zwykłe radio.

Fajne, ale o cłłooooo chłoodziiii

podejrzewam ze chodzi o to ze u nas w autach jest slaby kat widzenia wyswietlacze i radio zostalo pod innym katem. Ale na zdjeciach nic nie widac

Tak się też domyślam, ale fotki iście szpiegowskie

jak to nie ta poprzeczka co jest miedzy radiem a pokrętłami teraz jest pod radiem !!

Raffsa

Cytat:
2004-06-12 17:30:37, raffsa pisze:
jak to nie ta poprzeczka co jest miedzy radiem a pokrętłami teraz jest pod radiem !!

Raffsa

Raffsa jesteś coraz bardziej tajemniczy

Mi to przypomina taką grę psychologiczną:
"które z elementów z obrazka A nie pasują do obrazka B"

ale zawsze byłem mało spostrzegawczy )))

A czy przesuniecie radia o 1czy tam 2cm wyrzej cos poprawilo z ta widocznoscia bo mi si ewydaje ze chyba niewiele to da

ja to mam inne zupelnie pytanie..ta galka zmiany biegow jest oryginalna? bo wyglada na chromowana..czy to tylko swiatlo sie tak odbija??

Niemożliwi dzisiaj jesteście - jeden widzi nachylone radio, drugi chromowaną gałkę - Panowie picie skraca życie

JACO ja dzis pilem tylko herbate i wiem co mowie popatrz na pierwsze zdjecie radyjka..czy ta galeczka jest czarna wg ciebie?? no chyba ze to srebrne radio rzuca taka poswiate

Qbaj daj pół litra PLAKA na swoją gałę (milczcie ZBOKI ), a też wyda Ci się chromowana

O Rany!...faktycznie chyba wszyscy jesteśta łekendowe i to po dobrym browarku!!
Przecież chociaż trochę ciemno na fotach to widać cąły sens działania Raffsy! - Radio przemieszczone wyżej o szerokośc "klocka-poprzeczki" (normalnie ulokowanego w konsoli pod galkami nawiewu -teraz "przemeblowanego" pod radio)...dzięki temu udało się zmienić też kąt położenia radyja - "patrzy" do góry i jest duuuuuużo lepiej...przynajmni tak mnie się wydawa....trza to sprawdzić na realu-jak faktićna tak wygląda to zara wycinam poprzeczkę w swojej konsoli również
P.S.
Raffsa!! -dlaczego te fotki takie dużeeeeeee????(źle się ogląda bo muszę przewijać ekran na boki ) -możesz to zmieńszyć???

oj bogdan..my juz wyczailismy o co chodzi z tym radiem wiec zeby podrzymac watek podtrzymuje swoja opinie ze galka jest chromowana a co do radia to ja np mam pioneera ktory na czarnym tle wyswietla dokladnie w takim kolorze jak nasze oryginalne podswietlenie deski i widac to dosc dobrze wiec sam patent z podnoszeniem radia w moim przypadku nie jest potrzebny..skadinnad przez przypadek trafilem takie radyjko ale bardzo mi sie podoba to zgranie kolorystyczne z teszta samochodu..szkoda tylko ze samo radio jest szare a nie czarne..

Cytat:
2004-06-12 18:57:51, qbaj pisze:
..."oj bogdan..my juz wyczailismy o co chodzi z tym radiem "....

no tiaaaaa!...ale sprawa chromowanej gałki winna być pod innym tematem...niby...a może nie?? ...no bo przecie radio srebrne to i gałka chrom tu pasi
Natomiast, nie rozumiałem do końca sensu zmiany położenia radyjka dopóki nie kupiłem takiego samego jak Raffsa ....super sprzęcik ale wyświetlacz ma tak skonstruowany, że pakując go w "oryginalne" miejsce konsoli widać może 50% ....To już wina "lokalizacji" (równocześnie było wpakowane identyko do Peugeota 206 -tam jest Idealnie!!-wnęka fabrycznie pochylona, i zdecydowanie wyżej usytuowana!)

Bogdan dzieki za wsparcie rzeczywiscie dzis wekendowo bie sorry za bledy w opisie .

Kąt pochylenia można dowolnie regulować te 2 cm dają taką możliwość !!. (oczywiscie dla tych czepialskich są pewne ogranicznia).

Pozdrawiam Raffsa !!

P.S rozmiar juz poprawiłem, a co do gałki biegów srebrne radio chromowana gałka w dodatku mam jeszcze srebrny znaczek na porzodzie i srebrne napisy z tyłu

Cytat:
mam jeszcze srebrny znaczek na porzodzie i srebrne napisy z tyłu

nie no raffsa bo ja juz sie gubie ta galka jest w koncu srebrna czy czarna a jesli srebrna to jak to zrobiles??

Cytat:
2004-06-12 23:38:30, qbaj pisze:
nie no raffsa bo ja juz sie gubie ta galka jest w koncu srebrna czy czarna a jesli srebrna to jak to zrobiles??

Sorki, że siem wtrącem...
Qbaj!-czepiasz się! -popatrz uważnie!!-47% gałki jest srebrne, a 53% jest czarne....raffsa się po prostu nie mógł zdecydować....(nie ma TVN-u i nie mógł "Iść na całość")

No!...A co do Raffsy to...egoista!-chwali się skubany, a koledze w Katowicach odmówił pomocy

qbaj ona jest czarna tak sie odbilo pobrostu mu w galce swiatlo widocznie zamocno wypolerowal ja albo ktos mu to zrobil