MotoNews.pl

Glowica do 1.6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W moim poldku jestem zmuszony wymienic glowice bo dostaje sie plyn do oleju a sama wymiana uszczelki juz nic nieda bo glowica jest w kiepskim stanie. Bylem dzis w sklepie i na szrocie zapytac o cene. Na szrocie 80 zl ale ich stan nawet z wygladu tak na oko wskazywal byly gorsze od mojej. A za nowke w sklepie (oczywiscie na zamowienie) powiedzieli mi : 700 zl
Niema moze ktos z Was na sprzedarz w dobrym stanie za "normalna cene"??
A i jeszzce mam pytanie do ludzi z mojego regionu. Czy niemacie nr tel do warsztatow specjalizujacych sie w naprawach glowic w Kielcach lub Radomiu ? Moze oni by mieli cos w rozsadnych cenach po renowacji.

ulk. Wierzbicka 67 w Radomiu, 366-75-24, tam robiłem planowanie głowicy

Hubiszon
ostatnio robił głowice do swojego 1,6. Jego zapytaj on jest z Radomia

Hubiszon dzieki za adres. Mozna wiedziec ile dales za planowanie??

Spóźniłeś się ...LifeG

Planowanie: 30,-
Wymiana uszczelniaczy: 30,-
sprawdzenie szczelności płaszcza wodnego i zaworów: 30,-
wymiana dwóch sprężyn zaworowych: 30,-
Razem 120,- bez faktury i Vat-u

W Kielcach jest facet który robi to solidnie. Ma warsztat na rogu ulic Wojska Polskiego i Langiewicza. Jutro tam podjadę i wezmę numer telefonu. Ja w ubiegłym roku robiłem u niego swoją i byłem zadowolony. Byłem bo już sprzedałem tamtego poldka szkoda bo fajny był... Pieniądze były podobne do tych w Radomiu.

Tego swojego też długo szukałem, też solidny ...
No to masz wybór

Cytat:
2005-04-06 20:50:36, enes pisze:
W Kielcach jest facet który robi to solidnie. Ma warsztat na rogu ulic Wojska Polskiego i Langiewicza. Jutro tam podjadę i wezmę numer telefonu. Ja w ubiegłym roku robiłem u niego swoją i byłem zadowolony. Byłem bo już sprzedałem tamtego poldka szkoda bo fajny był... Pieniądze były podobne do tych w Radomiu.

Z gory dzieki za nr telefonu.
Heh to mam problrm teraz ktory solidniejszy bedzie

Cytat:
2005-04-06 20:40:15, Hubiszon pisze:
Planowanie: 30,- Wymiana uszczelniaczy: 30,- sprawdzenie szczelności płaszcza wodnego i zaworów: 30,- wymiana dwóch sprężyn zaworowych: 30,- Razem 120,- bez faktury i Vat-u

a wie ktoś gdzie może zrobie podobny zabieg w Wawie???
rozumiem ze nalezy doliczyć + 10%

Hej Elltry byłem i wziąłem namiary. Zakład prowadzi dwu gości Olbratowski i Piotrowicz tel 361 51 95 kom 606 574 699 ul Wojska Polskiego 30 Koszt zrobienia głowicy: planowanie+obróbka gniazd zaworowych+wymiana uszczelniaczy to 120 złotych

LifeGuard polecam ten adres ulica Radzymińska 266 wjazd od ziemańskiej telefon 679 31 65 robią tanio i bardzo solidnie.

Cytat:
2005-04-07 20:56:34, maestro84 pisze:
LifeGuard polecam ten adres ulica Radzymińska 266 wjazd od ziemańskiej telefon 679 31 65 robią tanio i bardzo solidnie.

własnie dzis rano dzwonilem tylko pod inny numer telefonu mam takie dane:
Oliszewski Aleksander Mechaniczna Obróbka Silników
Warszawa, Spytka z Melsztyna 9, tel. (022) 6785375
i tu facet mi powiedzial ze za kompletny przeglad głowicy + wymiana uszczelniaczy (na Getza), pomiary - 200zł.
skusze sie na to.