MotoNews.pl

[OT] Anglia - Polska

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Coś jest w tym meczu, że wiele osób takich jak ja, raczej rzadko oglądających gorliwie każdy mecz reprezentacji, ale akurat tego meczu przegapic nie zamierza. Czar Wembley z 74 r. ciągle żywy .
Więc moje typowanie - obawiam się że przegramy, ile to już bez znaczenia, chociaż bardzo bym chciał, żebyśmy w końcu zdołali z nimi na ich własnym stadionie wygrać. Ale wszystko jest możliwe, bo jak historia pokazuje, w meczu ktory nie decyduje o niczym ważnym, Polacy właśnie potrafią wygrywać banalnie łatwo (całkiem nie tak dawno, towarzysko rozłożyliśmy Włochów 3:1 - ktoś to pamięta?).
A Wy? Jak typujecie?

no i Islandia 3:2
Ja obstawiam wynik 0:1 i tu chciałbym się mylić

jakies mam slabe przeczucia... przegramy jedna bramka czyli 1:0 lub 2:1. Oczywiscie chcialbym sie mylic

a ja jestem optymista wygramy ! 2:1 albo ewentualnie remis 1:1 -bardziej prawdopodobne

Ja też obstawiam 1:1. Hura optywistycznie to 2:1 dal POLSKI

na szczęscie nie grają na Wembley tylko na Old Trafold. Mam nadzieje, że wygramy 2:1 a jak nie to chociaż remis 1:1. Trzeba w nich wierzyć bo mamy dobrą reprezętacje. Jeżeli gramy na luzie i stawka meczu nie istnieje wtedy nasi potrafią pokazać troche finezji i grać zespołowo. Proponuje przed meczem wysłuchać utowru marka Torzewskiego " Do Bpju Polsko" napewno nastrój meczowy bardziej się udzieli.

5*! przez ten cholerny mecz nie ma kolejnego odcinka m jak milosc. KJM! i tak przegraja parchy! polscy pilkarze mogliby wygrac w pilke jedynie z czeska druzyna hokeja.

A ja mam gdzieś naszą obecną rEPREZENTACJĘ jak i całą obecną polską piłkę kopaną.
Banda trampkarzy, nadają się najwyżej do koszenia trawy na stadionie. Po dupie dałaby im nawet kobieca reprezentacja RPA.

2:0 dla Angli

Cytat:
2005-10-12 20:29:03, mati_lecha pisze:

Dużo ryzykują - spalony Manchester, pobici policjanci, wysadzone radiowozy, a z Old Trafford zostanie tylko Old Trawa jak sie polscy kibice wkurzą. Ciekawe, czy Angole oglądali filmy z polskich boisk??

1: 0 dla naszych pokażą Wam niedowiarki gest Kozakiewicza jak reprezentacja Anglii bedzie opuszczać boisko z Głowami opuszczonymi -> hehe

Cytat:
2005-10-12 20:29:03, mati_lecha pisze:

wiedziałem że tak będzie...

i mamy 1:0 dla anglikow...
EDIT: Franek lowca bramek i 1:1

[ wiadomość edytowana przez: Focus dnia 2005-10-12 21:31:13 ]

WOW! 1:1

I koniec I polowy Az sie wierzyc nie chce. Polski gol byl koncertowy Az Angolom szczeki opadly. Dziwne ze nam sie udalo, bo bez glowy Polacy ganiaja. Co z tego ze kondycyjnie sa dobrzy, jak graja pojedynczo a dwa czasem w ogole nie mysla do przodu. Obstawiam nadal 3:1 dla Anglikow. No chyba ze zdarzy sie cud. Ale BRAMKA MIODZIO Czuje sie usatysfakcjonowany.

Cytat:
2005-10-12 21:31:02, mati_lecha pisze:
WOW! 1:1

nom ladnie Frankowski sie postaral.

Cytat:
2005-10-12 20:37:54, vistula pisze:
1: 0 dla naszych pokażą Wam niedowiarki gest Kozakiewicza jak reprezentacja Anglii bedzie opuszczać boisko z Głowami opuszczonymi -> hehe

Troche sie pomyliłem ale i tak schodzili z boiska z myślą ,że dostali kopa w dupe hehe dobrze im tak.
A tego sędziego to niech chudy byk wy**pie bo pare razy była ewidentna kartka dla angoli!!

Franek i Kamil spisali sie i potwierdził, że są zajebiści. Mam nadzieje, że Rasiak wyleci i oby Milla nie wszedł bo będzie porażka. Przez 45 minut graliśmy 5 .

2:1 dla Angoli

I po meczu.