Wstawiał ktoś inną deske do malucha??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zastanawiam się czy ktoś wstawiał inną deskę rozdzielczą do malucha?? czy jest z tym duży problem? dzięki za odpowiedzi

Wstawiaja czasami zegary z deska od poloneza.
Wstawia sie od cc700.
Widziałem tez od audi 80.
sprecyzuj

mój kumpel kiedys miał w maluchu deske z volkswagena golfa 1.

dosyc ciekawie to wyglądało.

no ja mam deske od malagi troche duża, ale zamienie ją na jkąś mniejsza tylko zastanawiam sięczy będe mial gdzie siedzieć jak już zmienie deske

a jak wyglada sprawa z podpieciem linki od predkosciomierza i skalowaniem? no i obrotomierz... od jakich samochodow pasuja bez wiekszych przerobek wszystkie zegary?

z tego co wiem to prędkościomoerz bedzie działał normalnie, a co do obrotomierza to chyba trzeba tylko dobrze podłączyć, ale niewiem napewno włanie:/

polecam zegary z cc sporting moim zdaniem najładniejsze zegary do malucha

ja gdzies kiedys widzialem w MALCU deske od BMW(rekin), ale gdzie to bylo i jak, to ci nie powiem , wiem tylko ze utkwilo mi to w pamieci

Cytat:
2004-06-15 23:06:03, dOMAN_ZASTAVA1100p pisze:
ja gdzies kiedys widzialem w MALCU deske od BMW(rekin), ale gdzie to bylo i jak, to ci nie powiem , wiem tylko ze utkwilo mi to w pamieci

kojarze cos takiego zajmowala pol auta, a ten maluch mial drzwi otwierane do gory... dajcie spokoj..

Jezeli pasuje w liczniku od zastawy linka od dfa to podpasuje do kszla.
Od kanta tez podpasują bo linka ta sama tylko dłuzsza.
Łady itp itd.

Co do obrotka do ładowski , kanta , poldka bardzo łatwo przeskalowuje sie.
Opisów było multum w necie .

ja mam od cienkiego licznik. Pasuje bez problemów

Cytat:
2004-06-15 22:18:07, maroWalcz pisze:
(...) tylko zastanawiam sięczy będe mial gdzie siedzieć jak już zmienie deske

A to Ty chcesz ją zamontować gdzieś na fotelu czy zamierzasz siedzieć na podszybiu
A tak poważnie to najwyżej bedziesz haczył troche palcami o nią przy skręcaniu . Ale zawsze możesz wstawić sport kiere z większą (bardziej odsadzającą) nabą.

Ja widzialem w jakim malaczu deske (liczniki + obudowa) z fiata ritmo, ładnie to wyglądało, styl licznikow podobny do tych z fl'a, obrotomierz, sporo wskaznikow.....

Pokarzcie jakies fotki o ile macie
Ja w jakiejs gazecie widzialem deske od golfa I i wygladalo to nawet ok.

dwie kapliczki wsadzaja w jednej obrotrek a w jednej predkosc