Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
TazDaFleia fiat 127 BMW | 2004-06-15 14:11:59 witam - jestem na etapie zdzierania z calej podlogi w mym fiacie bitekstu . Poprzedni wlasciciel p podczas robienia konserwacji auta pomalowal podloge bitekstem - walcze z tym i jakos naszczescie ladnie schodzi Mam zamiar robic konserwacjie blachy - cale podwozie bedzie ladnie zakonserwowane - ale co zrobic z podloga? czy pomalowanie podkladem cynkowym a potem na to lakier wystarczy oraz zalanie fluidolem drzwi itd? pod kolumna kierownicza i za pedalami mam wszedzie biteks! czy w tych miejscach ponownie go nalorzyc czy wystarczy oczyscic pomalowac podkladem i farba ? -
Pozatym w komorze silnikowej tez jest biteks - moje auto powino sie nazywac biteksowoz co radzicie - ? |
Bart128 FKP MEMBER Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-06-15 21:01:52 ja usunalem wszelkie wykladziny wygluszenia i maty z wnetrza auta{ponad 15 kilo} podloge pomalowalem farba antykorozyjna w kolorze bialym u mnie to najlepsze rozwiazanie bo uszczekla przedniej szyby lekko przecieka i po kazdym deszczu woda sobie zamiast wsiakac w wykladzine wycieka przez fabryczne otwory technologiczne umieszczone w podlodze w tym celu |
Hudy05 Świętochłowice | 2004-06-15 23:40:28 Bart 128 przypomnij koledze jaka konserwacje ma moja 7 to zmieni zdanie co do zdzierania tego chetnie bym to komus zlecił |
Bart128 FKP MEMBER Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-06-16 00:27:21 hehe, taa....... Hudy05 ma tyle konserwacji i smaru w profilach na aucie ze moznaby ze 3 inne 127 obdarowac... |
TazDaFleia fiat 127 BMW | 2004-06-16 02:20:07 heh - to niejestem odosobniony - niestety to jest glupiego robota - ale musze to zrobic bo pod ta warstwa zaczyna wszystko rdzewiec
Ja tez juz niebede mial wygluszen itd! bo tez mi uszczelki przepuszczaja vode |
TazDaFleia fiat 127 BMW | 2004-06-16 12:38:32 niezly patent z ta kratka - bede musial nad tym pomyslec ja otworow technologicznych mam co niemiara i te przewidziane i te nadprogramowE smiesznie pracuje silniczek gdy niema wyciszen |
TazDaFleia fiat 127 BMW | 2004-06-17 09:40:28 jesli 200 zyla i jest spoks to waidomo ze kupujemy niema ze boli daj znac co i jak
P.S dzis jestem u szefuncia na rozbiorce wystway wes wpadnij co ? i wes walizke jak by co |