| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2004-06-20 03:57:00 Witam.
Wczoraj wkoncy zalorzylem sobie w fiaciku biale klosze na przednie kierunki |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-06-20 14:29:08 |
_Szary stock Punto 75elx -4 ... Łódź | 2004-06-20 15:22:03 zgadza sie. a dokładniej >>>TUTAJ<<<
może w df'ie da rade zrobić podobnie |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-06-20 17:57:52 mi chcieli zakosic klosze jak zalozylem biale kierunki na tyl ale interweniowalem i od tamtej pory nikt sie za nie nie bierze, a przednie zalozylem i nie ma zagrozenia
bardziej obawiam sie ze w obcym miescie moze ktos mi je skroic z parkingu, ale na takie okoicznosci woze w bagazniku zwykle klosze zeby bylo co zalozyc |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2004-06-21 09:20:17 Jesli o mnie chodzi to... mi sie wydaje ze najlepszym patentem byla by sprawa ze srubami z zaokraglona główką, a nie z blachowkretami!!
Ja u mnie w ZOSCE przykrecilem chrom lusterko (nie na blachowkrety - ze wzgledu na kradzieji) na wlasnie sruby, i od wew. strony dalem nakretke i jest good POZDRAWIAM |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-06-21 10:11:38 Białe klosze nie są już takim wydarzeniem żeby były bardzo zagrożone. Oczywiście debili nie brakuje wiec chyba najrozsadniej jest przykrecić je zestawem: gwitowany pręt+slepa nakrętka z kontrą opiłowana do dokoła i od strony środka auta przykręcone na motylek. Na tyle luźno żeby od zewnątrz nie odkręcili i żeby nie pękł klosz. |
Samael HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2004-06-21 22:07:31 eee bez przesady, w kancie nie da sie zabardzo tak jak w maluszku, a zreszta zaduzoby bylo roboty przy wymianie zarowek, odkrecac nadkole i sie brudzic, a jeszcze jak deszcz albo inne warunki extremalne to masakra,
wyznaje zasade: ze jak ktos sie boi kradziezy to go okradna dwa razy, tak wiec nie ma sie co przejmowac |