... IV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie!!!
Złodziejska reka dosiegneła takze i moje auto ktos zaj...ł mi napisy z tylnej klapy i potargał naklejke klubową Jakbym dorwał sk......a to bym zajebał!!!! nie wiem czy mam lakier uszkodzony jest juz ciemno a zauwazyłem to pod blokiem jak wróciłem z Jastrzebia. FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!! Na klapie zostało tylko F - resztka z E po napisie ESPERO

To wandale pierdolone ten swiat schodiz na psy

Jakieś gnojki

Współczuje.

Wiecie moze czym sciągnąc resztki tsmy dwustronnej?? Napisy były przyklejone na tą tasme (czarna jakas) nie mogłem tego zdrapac pazurami

Sproboj benzyna ekstrakcyjna

WSPÓŁCZUJĘ !!...to jedno z wielu niby drobnych ale SKURWYSYŃSTW.....jakbym zobaczył takiego pierdolca...obojętnie przy jakim aucie to bym chyba ręce chujowi połamał...tak bezinteresownie z mojej strony ale może przestały by go świerzbieć!
P.S. Czarek! -najpierw suszarka do włosów albo termowentylator ....a potem jak już ściągniesz taśmę na gorąco to umyj benyzną ekstrakcyjną

- współczucia

No nie, co się dzieje ?
Co za sqrwysyny znowu niszczą nasze auta
Szkoda że takich trudno złapać - chyba więcej by tego nie zrobili

Czarek, napis da się kupić - byle lakier był cały !!!

Heniu napisy to ja mam chyba ze dwa komplety( z poprzednich klap) najgorsze jest to ze nie wiem czy lakier jest dobry czy uszkodzony. Zreszta pogadamy na Muchowcu.