PILNIE poszukuje "kapsli" Abarth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bede wdzieczny jesli pomozecie mi w znalezieniu 4 sztuk 'kapsli" abarth do felg cd 30. Wiem ze bywaja w sklepach tuningowo-motoryzacyjnyh..niestety ja nie moge na takie trafic.

jezeli u was natkniecie sie na cos takiego..dajcie znac.

pozdrawiam i z gory dzieki.
Qba

Qba od 3 do 5 zeta za sztuke na gieldzie w kraku{od cc i sc sporting ale do cd30 powinny pasowac... do felg z lancii bety pasuja} jutro niestety nie pojade na gielde bo bym ci kupil... moze next week jesli ich wczesniej nie znajdziesz...

dzieki..bede bardzo wdziczny..jak znajde dam ci znac;]

oryginaly mialy jeszcze obwodke naokolo skorpiona, ale nie badzmy wybredni....te nowsze wersje tez sa spoko....

najlepiej było by orginaly...własnie te z obwodka...i jescze metalowe ale jesli beda przynajmniej przypominaly orginał...to ja sie pisze

no ja też takich szukam. niestety te z giełdy są paskudnie wykonane.

W kazdym salonie fiata jest sklep-tam maja na 100% takie koreczki,tylko ich cena moze byc wiiieeeelka.

niektóre firmy poligraficzne robią takie rzeczy na zamówienie może tam spróbujcie, były by i z obwódka i metalowe i napewno by pasowały

Mam takie kapsle (jak na pierwszym zdjęciu). Fabrycznie nowe, nigdy nie zakładane do auta. Do moich alusów niestety nie pasują, mam większy otwór środkowy. Dałem za nie 30 zł i za tyle mogę sprzedać (+ koszt przesyłki oczywiscie). W grę wchodzi też zamiana na jakieś ładne, pasujące do moich felg (zmierzę środek to podam srednicę).
Więcej info na priv.

[ wiadomość edytowana przez: RMC dnia 2004-06-19 20:07:32 ]

a te kapselki sa na jaka srednice otworu? bo ja od dluzszego czasu szukam jakich kolwiek na srednice 52mm bo w moich sa polamane lapki i tylko na jednym kole zostal

23 zł szt. ASO Fiat ul.Wojciechowskiego Poznań.