| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-24 19:09:20 jesli mowa o vanie po tytulem GAZela, to widzialem niedawno taki funkielnowka na gieldzie pokazywany.... I musze przyznac, ze lublin przy nim wygladal jak b.ubogi krewny.
GAZela ma eleganckie wnetrze i jest dosc dobrze wykonana. Niestety - o silnikach nic nie wiem... |
krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2004-06-24 20:01:33 Macie jakieś fotki? |
![]() AndrzejM ŁADZIARZ Citroen Xsara Picasso Dąbrowa Górnicza | 2004-06-24 20:22:12 Fotki, fotki, fotki plizz |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2004-06-24 22:55:14 Co do silnika to o ile się nie mylę dają tam Andorię, czyli silnik jest polski. Ale nie jestem w 100% pewny. Jeżeli chodzi o koła na bliźniakach to oczywiście tylko wersje na dmc powyżej 3,5 tony (czyli już na kategorię prawka C1), bo z dmc do 3,5 tony są normalnie cztery koła bez bliźniaków z tyłu. Pozatym chciałbym też dodać, że występowały wersje i 4x2 i 4x4 (tylko nie wiem czy obydwie były u nas dostęptne), były też różne wersje nadwoziowe. A teraz obiecane fotki:
stara gieneracja:
nowa gieneracja:
Warto jeszcze dodać, że ta nowa gieneracja już jest w sprzedaży, np. w Bydzi sprzedaje ją firma "Exmot" - oprócz tego dealer Citroena, Lublina i Iveco. Warto zauważyć, że w przypadku nowych samochodów właśnie u tego dealera ceny moim zdaniem są bardzo korzystne, konkurencyjne z Lublinem, także w przypadku nowego dostawczaka warto to rozważyć. I nie trzeba się ładować od razu w coś w stylu ford Transit, jeżeli za znacznie mniejsze pieniądze można kupić równie przyzwoity i wytrzymały samochód. No ale to mówię raczej teoretycznie bo jak rozumię Ty chcesz kupić używany... Pozdrówka Klubowa encyklopedia: Miły |
![]() Andrzej_Zamosc SYMPATYCZNY GOŚĆ Citroen Xantia/Traba ... Corby,Northants,UK | 2004-06-24 23:05:18 Witam
Pewnie dieselek bedzie bardziej interesujacy?? GAZ 560: 4 cyl,rzedowka,z torbodoladowaniem,wtrysk sterowany mikroprocesorem na licencji Steyr poj 2134 ccm stopien sprezania 20.5 moc 95KM (70kW) /3800 obr/min moment obr 200 Nm/2300 obr objetosc 9m3 ladownosc 1350 kg, wysokosc podlogi 725mm
kilka widzialem na naszych tablicach,wiec pewnie jakos to sie toczy.Nic wiecej na ten temat nie potrafie powiedziec |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2004-06-24 23:29:56 ostatnio bylem na komisie przy salonie daeewo i tam prowadzą sprzedaz Gazeli i ogladalem dwie wersje furgonu z napedem 4*2 i 4*4i wydaje sie bardzo dobry samochod w cenach polskiego LUBlina wykonanie dosc dobre i silniki Andorii z turbem i intercoolerem .Szczególnie zaciekawil mnie model z napedem na 2 osie.
|
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-24 23:35:58 ja jedynie moge dopowiedziec, ze jakosc aykonania jest zadziwiajaco dobra. Kokpit spasowan wiele lepiej niz w 110. Widzialem furgon, zamkniety blaszak. Wewnatrz mial obite sciany, a na podlodze blache ryflowana.... aczkolwiek to moze u nas dokonczono.
pytanie tylko - jak z serwisem. Silnik polski, to ok. Ale co z reszta???? |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-06-25 00:06:06 wiem że młody JAnuszewski swojego czasu ujeżdżał takowe auto. podjadę jutro i podpytam o wrażenia. |
Dark_Rider SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Katowice | 2004-06-25 19:50:40 Miły.
Chcę kupić nowy samochód, żeby w niego nie wkładać kasy na początek. Dziękuję wszystkim za pomoc. |