[125p] After Re-Mont blachy&lakier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec niedawno odebralem auto od lakiernika/blacharza - mam wymienione blotniki itp itd. Koncepcje z felgami troszke zmienilem - wiec jak stal na tych tak stoi. Sory ze takie fotki liche - ale postaram sie wrzucic tronke lepsze niebawem. o co chcecie pytajcie - pozdrawiam.
BTW: Koniu mam juz wszystkie znaczki [ dzis wyrwalem ta zaslepke ze znaczkiem i nawet w kolorze nadwozia, a powiem tyle ze nie latwo bylo ;p;p]

Mcksiąże ocenia że jest ok! Dzisiaj sie woziliśmy i było klawo.
Laski piszczą, Laćki w zakrętach też (dębica rekord)...
Całość bedzie mozna obejrzeć 20 w krakowie...

P.S. Zeckon (vel.Zenon) też bedzie. Już nawet pilnuje bagażnika coby o nim nie zapomnieć

fajnie to wyglada tylko cos widze ze na bialy dach sie zaczyna robic moda.Powiedz mi czy cos widzisz w tym lusterku zewnetrzynm ? bo chce zalozyc lusterka od mustanga 64-66 montowane na blotniki i mam obawy co do widocznosci

widocznosc srednia na jerza - trzeba lbem machac zeby cos wypatrzyc - ale mnie to za bardzo nie przeszkada bo ja za czesto z niego nie korzystam . .

Taa bo stasiu jeździ niczym Ace Ventura z głową za oknem

Stasiu nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac Ci pieknego fiacika utrzymanego w swietnym stanie..szkoda ze takich jak Twoje jest coraz mniej..mimo wszystko piesc go jak wlasne dziecko pozdroowka

Jest przesliczny, bardziej mi opdowiadal jak byl caly zielony ale i tak jest zajefajny !!!!!!! Nie moge sie doczekac az zobacze go na zajezdni !!!!!!! Az glupio mi bedzie miom strupem przyjechac Pozdrawiam

P.S. Przewieziesz mnie

ty co ty sobie stasieu jaja robisz, przecież to jest fumfel-nowka nie śmigana!!!!!! Gdyby nie ta wectra to bym pomyślał że zdjęcia z jakiegoś katalogu zeskanowane. No miodzio po prostu. Tak trzymać!!!!

Cytat:
2004-06-16 00:11:03, bimber1 pisze:
Jest przesliczny, bardziej mi opdowiadal jak byl caly zielony ale i tak jest zajefajny !!!!!!! Nie moge sie doczekac az zobacze go na zajezdni !!!!!!! Az glupio mi bedzie miom strupem przyjechac Pozdrawiam

P.S. Przewieziesz mnie

jak to u Stasia - mowisz i masz , twoje pytanioe nie podlega nawet dyskuscji - oczywiscie ze Cie p; -p;-p;-p

Cytat:
2004-06-16 00:20:29, stasiu pisze:
Cytat:

P.S. Przewieziesz mnie

jak to u Stasia - mowisz i masz , twoje pytanioe nie podlega nawet dyskuscji - oczywiscie ze Cie p; -p;-p;-p

To mozesz dasz poprowadzic

oj nie przeginaj pałki nie przeginaj - jak postawisz wystarczajaca ilosc bimbru to kto wie

Cytat:
2004-06-16 00:24:13, stasiu pisze:
oj nie przeginaj pałki nie przeginaj - jak postawisz wystarczajaca ilosc bimbru to kto wie

Hehehe dobra pozostane przy roli pasarzera zreszta i tak bym sie chyba bal takim cudenkiem jechac, za duza odpowiedzialnosc
pOZDARWIAM

To ja sie pisze na wentyl..bo pewnie miejsc braknie w sumie wystarczy mi jak sobie go porzadnie obejrze pozdroowka

Cytat:
2004-06-16 00:22:31, bimber1 pisze:
Cytat:
Cytat:

P.S. Przewieziesz mnie

tej przyjemności doświadczam jedynie ja.

Cytat:
2004-06-16 00:36:14, MCQUEEN pisze:
Cytat:
2004-06-16 00:22:31, bimber1 pisze:
Cytat:
Cytat:

P.S. Przewieziesz mnie

tej przyjemności doświadczam jedynie ja.

Tylko Ty A Stasiu nie prowadzi

stasiu to głowny kierowca, ja dostaje pokierować wiesz... tak jak tata dawał kiedyś ale tylko mnie sie trafia taka fucha

dostal raz do pokierowania jak ssał z głebokim połykiem - no to nalezalo sie jak psu micha - zarcik . . . McQ jechal raz i mowil ze bardzo mu sie podobalo . .. zwlaszcza plywanie w zakretach

oj nie wywlekaj naszego życia prywatnego na forum
bo powiem jak sie podnieciłeś moją tylną kanapą w 128

no piekny jest po prostu!!!
ja zajmuje tylnia kanape ) dobra miejscowka do popijania ))

przepraszam, że przeklnę, ale jest po prostu WYJEBANY w kosmos! Jest przepiękny!!!
Gratuluję pięknego lakieru, stanu i w ogóle całego Fiata!