Co kupic za 35 000 PLN ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym kupic nowy samochod (zreszta moj pierwszy), do ktorego wejdzie zona, dziecko i wozek dzieciecy po zlozeniu (nie smiac sie, to powazne zagadnienie) - czyli im wiekszy bagaznik, tym lepiej. Z ksztaltu i wielkosci odpowiadalby mi Kia Rio, ale Kia chyba nie ma wysokich notowan na tym forum ? Co warto kupic, Lanosa, Swifta sedana, a moze raczej cos w stylu Atosa, Agili czy Suzuki WagonR ? Bylbym wdzieczny za jakies ukierunkowanie. Oczywiscie powinien malo palic i nie spedzac za duzo czasu w warsztacie... A moze wszyscy zgodnie zakrzykniecie, cobym kupil cos uzywanego ?

masz 35 tysiaczków i chciałbys kupić:
-auto nowiutkie z salonu
-auto duże rodzinne
-ekonomiczne
-niezawodne
- renomowanej marki

Moja rada jest taka :zejdź na ziemię ..za te piniadze ciężko Ci będzie cos takiego kupić.....musisz z czegoś srezygnować...albo niech będzie to auto powiedzmy 2 letnie kupione od dealera...albo może gorzszej marki

Ja bym radził używane autko, tak jak napisal El, okolo 2-letnie. A poza tym KiA Rio jest autkiem naprawde fajnym (jezdzilem nim troszke). Wprawdze to nie to co Subaru Impreza ale tez cool Zastanow sie jednak nad uzywanymi autkami. Pozdrawiam, Imp

Zapraszam do siebie: Subaru Impreza Zone !

Wprawdze El nie mowil o uzywanym ale ja mysle ze uzywane (nie starsze niz 2 lata) na pewno w tej cenie znajdziesz. Pozdrawiam

Hej, macie racje. Ide sie rozejrzec po uzywanych autkach sprzedawanych przy salonach. Dzieki za sprowadzenie na ziemie.

no problem ))