| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-06-21 23:35:00 Witam. Jak juz pisalem w innym poscie - jak cofam i szybko puszcze na wstecznym to cos tak mocno strzela z prawej strony z przodu. Mechanik auto wyoglaal i powiedzial ze to chyba tryb w skrzyni biegow jest uszkodzony, ale moge z tym jezdzic. Czy ktos mial cos takigo kiedykolwiek w aucie?? Jakie moga byc koszty naprawy?? |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-06-22 12:13:27 Przebiegu mam na dzien dzisiejszy ponad 145 tys km. Jak wyjezdzam noirmalnie to sie nic nie dzieje - tylko jak gwaltownie puszcze to jest jeden trzask. Na przegub mi to nie wyglada. Moze jakas pol ośka?? |
Tom69 Passek B4 Combi Piaseczno | 2004-06-22 13:11:47 Hej,
Ja może nie w temacie, ale ostatnio przy zmianie kół złapałem za półosie i poruszałem nimi....część wychodząca z mechanizmu różnicowego lata jak żyd po pustym sklepie, mechanior powiedział że to łożyska półosi, tak że szykuje się do naprawy. Ale powiem Ci że widziałem u niego skrzynie po różnych przygodach, i nie życzę Ci żeby coś takiego Ci się przytrafiło, lepiej zweryfikuj to w innym warsztacie. Tom |