Moze zlocik w Poznaniu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze zrobimy jakis zlocik w Poznaniu np:na Bulgarskiej przed stadionem lecha?

zlot juz sie planuje ale jetem przeciwko tej lokalizacji ze zwgledu na nawierzchnie nieodpowiednia dla naszych aut proponje szutry przy MDK kolo drogi Dębińskiej..

Dobra. Ja jestem jak najbardziej za szutrami Tylko jeżeli chodzi o temin, to tak jak mówiłem wcześniej trzeba sie w niedziele umówić na pifko gdzieś na starym, żeby sie dogadać bez problemów

Witam !!

Ja jestem tym co od Mille kupil 3 rekinowksie felgi do Malca (w tym 2 dobre) ale wszystko jest ok. Co do zlotu to jestem "za". Proponuje w celu obgadania spotkanie jutro na starym rynku... Tylko trzeba sie decydowac odrazu - im szybciej tym lepiej, nie ma na co czekac. A miejsce jest zasadniczo bez znaczenia. Moze byc Stadion. A te szutry to nie mam pojecia gdzie to jest - moze ktos mi opowie... Czekam na wiesci kiedy co i jak ! Niedziela bedzie ok, tylko po poludniu. Samochod wkoncu dziala, olej nie leci. Wszystko super, ciagnie doskonale ! pozdrawiam

w niedziele o 16?

jak wyrobie w niedziele to podjade do was tylko musicie sie zdecydowac o której godzinie! pozdro

Moze byc 16
Ale gdzie? W ktorym miejscu?

A nie da się zdziebko wcześniej? Np. o 15?

poznaniaki ustalcie termin a ja postaram sie dostosowac i przyjechac w koncu to tylko 100km

Najlepiej byłoby o 15. Jeśli chodzi o miejsce, to wydaje mi się, że najlepiej będzie jak sie spotkamy na długiej przy malcu mille`go, w końcu rzuca się w oczy na tych kapciach Potem uderzymy do jakiegoś ogródka i bedzie good

Ja tez sie pisze na zlocik.Tylko trzeba sie dogada dokladnie kiedy.W niedziele moze tez dojade z szymkiem 2424.

Jestem jak najbardziej za z dojazdem niebedzie problemu tylko piszcie co i jak gdzie kiedy.

w niedziele o 14 na malcie tam gdzie (kolejka) taki maly parking,od strony ronda?tam bedzie ok a potem gdzies najwyzej pojedziemy?

mufaz a ty mówisz już o zlocie? bo najpierw rzeba sie spotkać i obgadać sprawy organizacyjne

tak jak mówie na starym przy browarku

Witka,
to gdzie i kiedy i o ktorej?????????????

Hmm.

Moja propozycja, to tak jak mówiłem:
Przy maluchu mille`go na długiej przy skrzyżowaniu z półwiejską. Godzina dajmy na to 15. Ludzie piszcie czy tak może być.
W weekend w centrum nie ma strefy, można parkować bez opłat. A tam najlepiej chyba, bo możemy iść gdziekolwiek na brofka, a kierowcy na soczek

to dopiero ma być spotkanie organizacyjne??? Chłopaki z Gostynia jak pojedziećie to dajcie znac smigniemy razem!!

Ja na zlot piszę się jak najbardziej. Niestety w tą niedzelę nie ma mnie w Poznaniu więc się dogadajcie kiedy i gdzie i dajcie znać na forum. Na spocie fajnie byłoby pojeździć, więc szuter jakiś by się przydał, ale jak nic nie znajdziemy to może być chociaż jakiś większy parking.

dajcie spokoj z tym stadionem lecha..bez sensu..podaje lokalizacje szutrów: jadącdrogą dębińska od stacji ESSO po jakis 300m po lewej stronie (na przeciwko basenu AWF'u) jest szeroki parking, najpierw asfaltowy, pozniej robi sie ciekawiej..moze być jutro 15.

Wszystko jasne, naraszcie dobra madra i rozsadna decyzja. W takim razie jutro sie widzimy na szutrach tak jak Mille napisal. Piszcie kto bedzie !! Moge sie troche spoznic bo o 14 mam obiad, jak zwykle w niedziele ! Pozdrawiam