MotoNews.pl
12(126_4gary) wydech (53417/0) - PT

(126_4gary) wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki tlumik bedzie najlepszy do dosc krotkiego ukladu wydechowego opartego na kolektorze 4-2-1 ? Wybieram sie na gielde i nie wiem co kupic? Czy jakis totalny przelot (125p koncowy) czy cos calkiem innego... od jakiego samochodu? Ma byc w miare cichy ale jednoczesnie nie mulic samochodu. Prosze o pomoc.

pozdrawiam

ULTER puszka montarzowa dedykowany sc1,1 lub to samo MIchael

ile mniej/wiecej kosztuje? jest to ten srodkowy tlumik?

tak to jest chyba srodkowy z tego co pamietam bo koncowy to jakas popierdolka za ultera placielm 160zl michael ma black_panther i placil chyba 180

Ja mam srodkowy tlumik z cc firmy Asmet aluminiowany , kosztowal 60zl, Jest dosc glosny na wyzszych obrotach.

a jaka jest jego konstrukcja? Jest to raczej przelot..?
jaka ma dlugosc? Nie ma u mnie zbyt wiele miejsca, chyba zostawie tlumik tak jak mam, czyli po stronie kolektora, specjalnie nie chce mi sie bawic w przenoszenie go na druga strone, no chyba ze faktycznie byly by jakies realne + czegos takiego.

update; patrzylem na ceny na

http://www.ulter.com.pl ceny tlumikow montarzowych rozpoczynaja sie od 320zl

[ wiadomość edytowana przez: lunatyk dnia 2004-06-20 21:19:34 ]

mozliwe ze poszly w gore troche ale 320 cos nie tak ostatnio moj kosztowal 200 aluminiowany sportowy Ulter przelot to jest w srodu ma jakas zwezke tylko jest niby bardziej cichyb od michela ja mam po stronie kolektora i jest znosnie black ma 421 i tez po stroeni kolektora i jest bardziej cichyb ze wzgeldu an dluzzy kolektor 421 a nie tak jak u mnie zobacz na stroeni zurawia sa foty wydechu michela w swap center moj ma 330mm