[126] Mam Klasyka ;-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Dzis stalem sie szczesliwym posiadaczem maluszka z 1977 roku,w kolorze "zielony-stepowy"...Maluszek to wersja "standard z "kapliczka' i cieniutka kierownica
W zasadzie zanabylem go przez przypadek,choc wpadl mi w oko juz w styczniu.....Jego stan to w skali szkolnej 4,z tym,ze ma [niestety] lekko pukniety przod Ale jest sprawny i dostalem do niego duuuuuuzo czesci Kosztowal cale 200 zlotych + 20 ktore dalem gosciowi za to,ze dal mi tak duzo tych gratow,,a mi bylo glupio....Dzis juz bylo ciemno,wiec nie robilem fotek,ale jak zrobie to wrzuce!!!Achhhhh...jakie zycie jest piekne!!!!!!!!
nie ma to jak maluch!!!

-----------------
http://plepleple.pl

Gratuluję. Ja stałem się posiadaczem niedawno rocznika 1979 drugiego mojego maluszka . Nie ma to jak maluch. Stan mojego oceniam na 4+ w skali szkolnej. Do wymiany mój ma przednie błotniki .
GRATULUJĘ i porób zdjęcia . Ja też wkrótce porobię zdjęcia swojego drugiego nabytku .

Aaaaaaa......i jeszcze jedna smieszna moim zdaniem sprawa:
Mianowicie poszlismy do goscia z moja dziewczyna do domu,zeby podpisac umowe.Koles naprawde w porzadku Wyciaga stara umowe,jaka sporzadzil z poprednia wlascicielka....ja patrze i zaczalem sie smiac.....Poprzednia wlascicielka nazywala sie tak,jak moja dziewczyna!!!!!!!!
to samo imie i nazwisko
Smieszny zbieg okolicznosci,bo to ona bedzie sobie nim po naprawie smigac od czasu do czasu

-----------------

zapodaj fotki sprzęta , aa tak jak oceniacie już swoje maluchy to i ja ocenie swojego na 1! wszystko gdyby nie ten flinston i jabadabadoo

Gratuluje i czekam na fotki

Pozdrawiam

Wy to macie szczescie. Jak ja szukałem malucha niedawno, to nie było zadnego takiego Zwłaszcza za taką cene Grartuluje zakupu!

Royber, możemy się jakoś dogadać to maluszka będe dla Ciebie miał. 600tkę . Też bita przodem i TANIA jak barszcz. Ale ogólnie stan SUPER! Przebieg 50.000 , real klassik!

ja niedawno kupilem malacza rocznik 85 fl za 450 zl, blachare trzeba zrobic ale silnik byl idealny (narazie wrzucilem turbine kowalskiego, swiece brisk 4 punktowe, filtr stozkowy jacky, tuning odmy), napewno jeszcze beda jakies zmiany...

Witam!!!
Oto FOTO

Sa kiepskie,ale to dlatego,ze moga miec max 100kb ....
autko tutaj jest brudne i nieumyte,ale w rzeczywistosci ma fajny lakier i trzeba go tylko przepolerowac...podobnie jak zderzak tylny
i jak???
bedzie cos z niego???
Dodam tylko,ze odpalil prawie od razu, choc stal od grudnia....ladnie bzyczy i ma kopa

-----------------

jest piękny niemalże cacko

tez mam do sprzedania malacza ale nikt sie nie pali aby go kupic, ubezpieczenie do listopada, jak minie, czeka go zlom, Czuczu widzial...

No własnie gdyby nie zvolen to bym chyba wział bo prawdziwy klasyk.
Na plastikach tych przejsciowych i bez dziur ale troche roboty.
Jedyne co m isie podoba w nim to patent z amorkami i sprezynam i z zprzodu i tym dziwnym resorem

Czuczu, bo dziadek nim wozil duzo rzeczy w bagazniku, mi tak powiedzial heheheh moze chcial w crossie startowac?

Taaa odchudzał auto ;p

I zrobił progresywne zawieszenie !
Teraz m usieprzód nie ugina i ma idealnie zbieznosc.