Odparownik i czesci do Malucha....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie gdzie moge kupic czesci i akcesoria tuningowe do malucha??

Głównie chodzi mi o odparownik paliwa, wał rorządu, biale zegary.

Najlepiej za posrednictwem internetu... z gory dzieki

Szukajcie, a znajdziecie!
Polecam:
Hoga
Allegro - TUNING

A jeśli noofki to u kazdego tunera!

Chodzi mi o nowki...

Przegladalem rozne strony firm tunerskich i niestety nie bylo cennikow czesci ani mozliwosci zamowienia online :/

Zna ktos moze stronke na ktorej sa wlasnie cenniki i mozliwosc zamowienia????

PS: kiedys odparownik mozna bylo kupic bodajrze na www.odparownik.prv.pl ale teraz stronka nie dziala... a moze ktos z was ma na sprzedaz ww odparownik??

[ wiadomość edytowana przez: sHoPeN dnia 2004-06-20 13:22:11 ]

witam
poszukiwania odparownika prowadź na allegro aukcje i chyba tylko z drugiej ręki o wiele prościej jak sądze było by zrobić go własnoręcznie to naprawdę żadna filozofia wystarczy zrobić dwa otwory i kanałek w oryginalnej podstawce pod gaźnik i dorobić nową uszczelkę , jeżdżę właśnie na takim aha i nie spodziewaj się jakichś wielkich cudów po tym rozwiązaniu ,poza możliwością szybszego wyłączenia ssania i lepszą dynamiką w zakresie wolnych obrotów . Pozdrawiam

a ja slyszalem ze odparownik nic nie daje taki sam mit jak turbinka

to nie mit , tylko wynalazek ulepszaciel
ale z uwagi na fakt że działa tylko w zakresie wolnych obrotów trudno się spodziewać że zrobi z malca rakietę raczej mało przydatny dla lubiących kręcić 6-7tys. zainteresować może oszczędzaczy paliwska i emerytuff

Poszukaj na allegro.Pod tuningiem,a najlepiej jak wejdziesz na allegro i wpisze w wyszukiwarce czego szukasz.Pozdro

sHoPeN!!
Mam namiary na odparownik i sportowe filtry w Katosach na Tysiącleciu. Jak coś to wal na priva.

Pozdr!