Zlot w wawie 19.06.2004 r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszamy serdecznie na zlot w sobote 19.06.2004 r. czyli pojutrze na Stegny (Tor Stegny) o godz. 20

OCZYWIŚCIE BĘDĘ !!!
...bo niestety nie będę w stanie pojawić się na Zlocie w Borkach (czego staaaaasznie żałuję) to chciałbym to jakoś zrekompensować i przynajmniej teraz się jakoś spotkać przed Borkami...

Ja będe z SzybkimKostą naszym BITURBO ESPERAL

Cytat:
2004-06-17 22:48:00, Norbert84 pisze:
Zapraszamy serdecznie na zlot w sobote 19.06.2004 r. czyli pojutrze na Stegny (Tor Stegny) o godz. 20

Ja mam weselicho - nie chce mi się jechać, ale to bliska koleżanka mojej małżonki...
Buuuuuu!!!
P.

Olać weselicho !!! Zlot Esperali ważniejszy

Też mi termin , sobota podjechał bym ale jak to w sobote wieczorem jest bibka .
Nie można by w Niedziele tak jak to zawsze sie działo ?

W niedzielę to bym przyjechał, sobota odpada.
Sobota wieczór zarezerwowana na piwo i grilla

moze jednak przesunac termin na niedziele ??

Nic nie obiecuje, ale myslę że niedziela była by lepsza

KUR...!
Specjalnie z "Norbertem" i "Szybkim Kostą" ustaliliśmy termin na sobote bo w niedziele nie będę mógł....
A chcieliśmy ten zlociek zrobić przed Borkami bo w Borkach też się nie pojawię...
...w morde jeża...

Oki, ja się nie wtrącam, dla mnie i sobota i niedziela to prawie to samo ostatnio. Postaram się wpaść ale nie obiecuję

ja też nie bede mógł pojawić się w Borkach
a co do soboty to robcie jak uwazacie jak by było w niedzile spotkanie to bym sie podłączył a jak nie to trudno !!

A może w tygodniu tak jak kiedyś sie spotkaliśmy na ursynowie, wtedy tez pojawiło sie kilka autek , nawet sporo jak na środek tygodnia ?? ale to tylko propzycja niezależna od wekendu !!!!!!!!!

W sumie czemu nie ???
Mi środek tygodnia pasuje jak najbardziej !!!

co co w weekend nie ?!

Ja jak zwykle pracuje (

Ja niestety nie wpadne tak sie sklada ze zmieniam stan cywilny , wiec wybaczcie chlopaki ale sa sprawy wazne i wazniejsze

dosyć tych głodnych kawałków zlot w sobote o 20 na stegnach kto może ten wpadnie a kto nie to jego strata. Ja bedę

Ja sie pojawie

Ja tez będe !