Lokum w Chorzowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam pytanie zwłaszcza do osób z południa Polski. Czy znacie jakiś niedrogi hotel (pensjonat, kwatera itp itd) w Chorzowie lub pobliżu? Będę bardzo wdzięczny za numer telefonu do takowego ponieważ wybieram się na koncert Metaliki 31 maja. Trochę późno się zreflektowałem, ale kolega który miał się tym zająć "dał ciała". Prawdopodobnie pojawię się w Chorzowie w niedzielę. A może ktoś z klubowiczów wybiera się na koncert?

Pozdrawiam,
slayter

Najtańszy jest hotel PTTK albo Harcerski /cholera jakoś tak ale chyba jednak PTTK / to jest Al.Harcerska w Wojewódzkim Parku Kultury i Wypoczynku...niestety nie znalazłem w książce tel.do nich namiaru ...Uwaga tam są 3 hotele na tej alei!!- jest Park-Tour, Skaut i właśnie ten trzeci. W PTTK zupełnie inne -ludzkie ceny, a spokojnie można przebytować w nieco skromniejszych ale spoko warunkach!!...jakbym znalazł gdzieś namiara to jeszcze pyknę posta

Dom Turysty. Hotel PTTK
Chorzów, WPKiW , woj. katowickie
(0-32) 2413011

Mam nadzieję, że telefon jest aktualny /znalazłem go w nieco starszej książce tel. bo w żadnej 2003/2004 nie mogłem się doszukać/

Dom Turysty w Parku Chorzowski - KAPUT!

tam juz nikt nie pomieszka... jezdze tam rowerkiem... pustostan

Cytat:
2004-06-11 23:36:39, Lee pisze:
Dom Turysty w Parku Chorzowski - KAPUT!

tam juz nikt nie pomieszka... jezdze tam rowerkiem... pustostan

O Qrwa!!!....a tak fajnie "żarło" .....i znowu koledzy z laseczkami będą musieli sztuki magiczne i cyrkowe w swoich 126p wyczyniać!

juz nie przesadzaj... z rozkladanymi siedzeniami nie trzeba byc magikiem

a swoja droga... za takie zachowanie mozna dostac mandat?
takie cus zaslyszalem od kogos...

Cytat:
2004-06-13 12:35:55, Lee pisze:

Tak juz na temat tylnych siedzen w aucie - to kumpel ostatnio dziewcznyne obracal w Mercedesie na tylnym siedzeniu - auto mialo skórzna tapicerke to musil ze makaskra - tylek potem piecze

Cytat:
2004-06-13 12:39:10, mcneo pisze:
Cytat:

Tak juz na temat tylnych siedzen w aucie - to kumpel ostatnio dziewcznyne obracal w Mercedesie na tylnym siedzeniu - auto mialo skórzna tapicerke to musil ze makaskra - tylek potem piecze

hmmm jak tak przemyślałem, to oznacza to tylko tyle ,że dziewczyna przejeła inicjatywę i była stroną aktywną

Cytat:
2004-06-13 12:53:43, -JACO- pisze:
Cytat:
Cytat:

hmmm jak tak przemyślałem, to oznacza to tylko tyle ,że dziewczyna przejeła inicjatywę i była stroną aktywną

Dokladnie on tylko siedzial . I mowil ze na skórzanej tapicerce trzeba uważać

Cytat:

Jest zdaje sie ogólny przepis o sianiu zgorszenia w miejscach publicznych albo o podejmowaniu czynności seksualnych w miejscach publicznych... chyba

Cytat:
2004-06-13 12:57:16, mcneo pisze:
Cytat:
2004-06-13 12:53:43, -JACO- pisze:
Cytat:
Cytat:

Dokladnie on tylko siedzial . I mowil ze na skórzanej tapicerce trzeba uważać

Fajna dziewczyna

No...
A ja się pytałem tylko o jakiś pokoik w hotelu

Cytat:
2004-06-13 16:15:43, slayter pisze:
No...
A ja się pytałem tylko o jakiś pokoik w hotelu

Fajny temat .

A ja się zastanawiałem, czy wejść

slayter a co ty chciales w tym pokoiku zrobic?? i z kim??

"Nie wie Pan co się robi w pokoiku hotelowym?
To samo co w pokoiku domowym..."

A tak żeby zamknąć burzliwą dyskusję na temat pokoju:
W końcu znalzłem się w hotelu śląskim w Katowicach na ulicy Mariackiej, jak dla mnie to totalna masakra. Jeżeli ktoś chciałby swoim dzieciom "unaocznić" komunę i sztukę socrealizmu wraz z wszystkimi jej wynaturzeniami, to polecam wynająć pokoik w tymże hotelu za drobne 150 zł za 2 osobowy pokój. Dobrze że to była tylko jedna noc. Jeżeli macie skłonności masochistyczne to polecam ten hotel na łikendowy wypad do Katowic. Najlepiej wynająć tam pokój dla rodziny która przyjedzie z odwiedzinami a nie macie ich jak przenocować lub po prostu lubicie oglądać ich tylko na zdjęciu. Mogę zapewnić że już więcej się u was nie pokażą.

"Ale nie pozwólcie by te minusy
przyćmiły wam same plusy"

Pozdrawiam,

Slayter

Cytat:
2004-06-21 09:08:32, slayter pisze:
"...W końcu znalzłem się w hotelu śląskim w Katowicach na ulicy Mariackiej,"....

Nawet o taki "hotelu" nie słyszałem!!...gdzie Ty chłopie trafiłeś ?????!!
A ul.Mariacka??...lepiej nie mówić, cieszy się złą "kurewską' sławą w dosłownym tego słowa znaczeniu i w całej swojej "okazałości"...no i jak widzę wiele z tej szczególnej "atmosfery" było Ci dane zaznać ...powiem tylko jedno..."aleś sie chopie wdupił" !!