Odświeżony..new look mojego autka:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapraszam do profilu.pozna zobaczyc co zrobilem z silniczkiem oraz co podlubalem na zewnatrz(wywalony tylny spojler,zapinki na masce itp )pozdrawiam i czekam na opinie yowww

Ogólnie auto wygląda ciekawie. Aczkolwiek nie podoba mi się bad look, który moim zdaniem nie pasuje do DF'ów, ale to tylko moje zdanie. Ogólnie jest całkiem, całkiem nieźle

dziekicaly czas ekseprymentuje i dochodze do perfekcji...tak sadzehehe

bedluk precz...

spoko spoko...w garazu mam 2 komplet okularow i co jakis czas je zmieniam

bedluk won...

ogólnie mi się podoba oprócz za małych felg i właśnie koszmaru nad lampami

Czym uzyskiwałeś ten połysk na elem.???? długa polerka czy chromik ???

jedynie polerkazadnego chromikujato sie mowi..sie ma sie gra

mam identycznego filtrona.
czy u ciebie auto tez jest szybsze z tym filtrem o 10 km/h?

hmmm....ale to nie jest filtronto jest boscha czy szybszy??hmmm na pewno sie nie dlawi i sie nie zamula jak od razu depne w pedal

Cytat:
2004-07-05 18:51:38, Krupek pisze:
hmmm....ale to nie jest filtronto jest boscha czy szybszy??hmmm na pewno sie nie dlawi i sie nie zamula jak od razu depne w pedal

Masz LPG ? Dodam, że zawsze mi się wydawało, że na tego typu filtrach po rogrzaniu silnika może być gorzej ze względu na to, że łapie praktycznie cały czas ciepłe powietrze z silnika. Lecz teoria nie musi iść w parze z praktycznym zastosowaniem

chodzilo mi o srednice filtra.
co do tempki pod maska to jest troche inaczej mam w "puszce"filtra czujnik termometra elektronicznego. Dla porownania teperatura w wewnatrz tego rozwiazania jest IDENTYCZNA jak w blaszanej puszce,z jedna roznica bezwladnosc termiczna odkrytego filtru jest bardzo mala.stojac na swiatlach w miescie odkryty filtr sie szybko grzeje ale jak tylko sie ruszy to po chwili ma tempke okolo 1*C wieksza od otoczenia.w standardzie pucha sie dluzej nagrzewa ale i dluzej stygnie.tempka po ustabilizowaniu rowniez o 1*C wieksza .
kiedys podczas mrozow mialem -7*C w odkrytym filtrze mimo iz silnik byl goracy po 30 km jazdy

też miałem otwartu filtr powietrza i to co moge powiedzieć ze bardzo ładnie brzmiał

nie powiem jakie były zmiany osiągów bo to był jedyny rodzaj filtra jaki miałem przy 34DCMP na dwuwałkowcu

jesli chodzi o dzwiek to jest zaje..fajnyi podoba mi sie teraz jak na ssaniu slychac w autku zasysane powietrze...szok i czasem przy dodawaniu gazu
a co do brewek...juz sa zdjete
pozdrowka all

ta pokrywka filtru po polerce byla lakierowana?

fakt dzwiek rasowanego silnika
a przy braku gardzieli jeszcze lepszy,a przed otwarciem 2przelotu swist ala turbo.

badlook
tylna tablica
ale ogólnie

nie ,nie lakierowalempoprotu trzeba sie dbac o ta pokrywe i bedzie gitt,jesli polakierujesz-nie bedzie polysku-zaufaj mi

tył bardzo ciekawie wygłada.nawet o wiele lepiej bez spojlerka.

ja mam pokrywke mostu wypolerowana i polakierowana tam lakier byl knieczny ale tez jest na lustro.