| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bialy (A) Miłośnik FSO ![]() wawa | 2005-06-17 00:07:46 Zgadza się. Czasem jak pier...lną cene to niewiadomo czy się smiać czy płakać. ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-06-17 08:47:51 To tak jak u nas Maxi Szrot. |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń | 2005-06-17 08:58:27 Ja niedługo będe miał swojego polduta na części więc szroty mnie dotyczyć nie będą... |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-06-17 13:58:09 Ja kiedyś chciałem Ładę na złom na Strażacką oddać, więc zadzwoniłem i mówię o co chodzi i pytam jak wygląda sprawa - na co słyszę, że nie może mi facet udzielić informacji, bo on nie jest od tego i spytał mnie jakiej produkcji jest auto. "Czy europejskie czy nie?" To ja znowu "rosyjska Łada" - na co słyszę - przełączam pana do działu samochodów europejskich. Poczekałem chwilę i słyszę kolejnego faceta i następne pytanie: "czy samochód jest z zachodniej czy wschodniej europy?" Mówię znowu, że to przecież Łada, na co słyszę że on mnie przełączy do działu aut wschodnich. Znowu poczekałem, odezwał się kolejny facet i pyta czy to jest auto rosyjskie, czy ukraińskie, czy czeskie, czy rumuńskie czy z NRD. Więc ja znowu swoje, a on że mnie przełączy do działu aut rosyskich. No dobrze - myślę sobie - to już finał. Mówię o co chodzi i słyszę - "auto pan sprzedaje, czy chce coś kupić?" Na co ja: "przecież mówię, że sprzedaję" i słyszę: "przełączę pana do działu aut rosyjskich skupowanych". I tam się dowiedziałem, że za to żeby ode mnie zabrali samochód i sprzedali go na części muszę im zapłacić 150zł i jeszcze opłaty za kasację. Niezależnie od marki samochodu. I koniecznie ma być na kołach i kompletny, bo inaczej nie zabiorą! Miałem ochotę im przesłać bombę. |
jurek_j Miłośnik FSO PF 125p/PN Caro Nowiny Wielkie | 2005-06-17 14:40:57 Przecież to jest coś głupiego co pisał GRZECHU, niby szrot a się zajmują byle gównem no i w dodatku jeszcze chca kasę od kogoś kto chce oddać auto. NIE NO Z TAKIMI SZROTAMI TO DO CHOLERY.
A za ile u was na szrocie można kupić Rozrusznik do MR'ka (oczywiście 125p)?? |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2005-06-17 15:58:07
To też się dowiedziałem - że jakbym nią przyjechał to ode mnie odkupią - tylko że nie była na chodzie i bez przewlądu i OC niestety. Ale to przecież idiotyczne - na Strażacką jest ode mnie ze 20km - to co oni mają za koszt przewozu? |
3LiTe Miłośnik FSO Był PN jest NU II 2.0 Warszawa-Bielany | 2005-06-17 17:34:22
Widać wartość starej Łady + 150 PLN |
PAGAN Wwa | 2005-06-17 17:36:59 dzis przejezdzajac wpadlem na strazacka. za wylacznik dmuchawy z dioda chcieli 30zl. z dupa zamienili glowe. czyta to ktos ze strazackiej? tak? to niech przeczyta: odjebalo wam! |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2005-06-17 17:45:50
Za 3 dychy to ostatnio miałem pół bagaznika gratów do golfa A za 6 przełączników podświetlanych od polda dałem całe 5 zł ![]() |
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | 2005-06-17 17:54:58 Ja również spotkałem się z "chorymi" cenami na Strażackiej, dlatego od dobrych 2 lat tam nie jeżdżę |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-06-17 22:44:18 Ja ostatnio jak cos tam kupilem to byl zderzak tylni caro ...
MIałem wybór jeden nawet ladny ale z polamanymi zaczepami drugi podrapany jak cholera ale z zaczepami cena jedna 100zl ... wzielem ten z zaczepami to bylo z 4 lata temu pozdr p.s. ostatnio odwiedzilem troche szrotow w okolicach zyrardowa i tam jest duuuzo lepiej, zarowno jesli chodzi o ceny jak i wybor |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2005-06-17 22:46:33
O 5* leżę
A może koledzy nie korzystają ze zniżek klubowych - to jest (był?) nasz partner klubowy |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-06-17 23:06:19 oł fak czyli plasticzki moglismy miec za 9 zybli za sztuke nie no to zmienia postac rzeczy
pozdr |
Wujek-Kajtek Miłośnik FSO FSO KRAKÓW | 2005-06-18 11:29:46 No widzisz Thaniel jak dowaliłeś
Za jedyne 9 złotych od sztuki mogłeś mieć plasticzki buhahaha |