Co z tą rejestracją? Jaki ,,anonim""

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dlaczego od nowa muszę się rejestrować jeżeli na starej stronie klubu byłem na jednej z pierwszych pozycji i zarejstrowany byłem jako ''krzysztof''.
A teraz mi tu wypisuje, że jestem anonim, jaki anonim jestem na tym forum od początku jego istnienia tylko, że było ono w innej formie. Ja juz jestem weteranem a nie żaden ,,anonim''.

Może po prostu trzeba się zalogować

oups, może faktycznie mruga Ci u góry ekranu ZALOGUJ SIĘ

Krzysztofie...
Nowe Forum to nowe Forum, a stare które kiedyś było to stare...
Jedno różni się od drugiegop diametralnie...
Po pierwsze, jeśli chcesz zostać Klubowiczem to musisz pliknąć w zakładkę "KLUB" i tam wypełnić formularz zgłoszeniowy, który zostanie automatycznie wysłany do Lasombry...
Jeśli nie chcesz mieć statusu "Członka KLubu" (co automatycznie pozbawia Cię brania udziału we wszelkich naszych ankietach), możesz tak jak już Ci wcześniej mówiono poprostu się zalogować - migający napis u góry strony "zaloguj się !" - będziesz tam musiał podać swój nowy nick wraz z hasłem i wypełnić formularz dotyczący Twoich danych, takich jak: Gadu, mail, rodzaj samochodu itp...
Takie logowanie jest jednorazowe, gdyż za każdym kolejnym zajrzeniem na naszą stronę Klubową, komputer z którego korzystasz, automatycznie będzie Cię wykrywał i automatycznie logował...

zaraz zaraz u nas są same członki?!

Osobiście mnie ten stan rzeczy nie przeszkadza,.

Piotr