Biale lampy????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedys byla mowa o bialych tylnych lampach....czy ktos wie cos nowego w tym temacie???

P.SWie ktos gdzie mozna kupic rozporke na amortyzatory i ile ona kosztuje....widzialem ze Lego ma taka.

Ja bardzo interesowalem sie tematem bialych lamp kiedys na stronie producenta pisalo ze trwaja prace nad ich produkcja, a jakis czas temu odwiedzilem ja ponownie a tam nic nie znalazlem nawet slowa o lampach do espero w miejscu w którym byl opis lamp do espero pojawily sie lampy do fiata 125p.

Co do rozpurek jedz do sklepu tuningowego albo zamów przez jakis katalog wysylkowy.

Pozdrawiam
Wiktor

liczylem na jakies konkrety...ale dzieki

Dominik, jesli chodzi o konkrety... to musze powiedziec ze widzialem pare malczy, jednego poldka i jednego matiza z tymi bialym lampami, i musze powiedziec, ze efekt raczej marny... (wydaje mi sie ze tylko ten pan robi biale lampy do tych sprzetow...)
Chodzi o kiepska jakosc wykonania, lampy of kors sa biale, ale gorzej jest juz ze swieceniem - straaasznie kiepsko te lampy swieca - np w dzien nie masz szans dostrzec w takim matizie, czy pala mu sie tylko postojowki, czy juz postojowki i hamulce!!! kierunkowskazy tez cieniutkie... Tak wiec o ile na poczatku strasznie bylem ciekaw jak to bedzie wygladalo na esperaku, tak teraz chyba juz nie mam ochoty...
Niestety wyglada to na kolejna probe zbicia kasy na byle chlamie...

wiec chyba to bedzie kolejna czesc jaka bede sobie musial wyprodukowac sam)))

Ciekawy jestem jak masz to zamiar zrobić, ale jeśli Cie się uda koniecznie powiadom nas o tym , choć mnie osobiście wydaje się, że Espero to nie Golfik i wcale nie będzie to fajnie wyglądało.

Panowie ! Możecie się ze mną nie zgodzić (?), ale uważam, że nasz "tyłeczek" jest jednym z najzgrabniejszych wsród innych, znanych mi aut. Zmiana bocznych kierunków, owszem jest bardzo miła dla oka (sam też to zrobię), ale czy nie stracimy charakteru naszego auta zmieniając resztę ? Teraz jesteśmy przynajmniej rozpoznawalni. Może przesadzam, ale na razie nie widzę mojego srebrnego Espero z białą "dupą". Zresztą, wystarczy popatrzeć na Polonezy Caro Plus. Górna biała blenda jest bardzo anemiczna ( to jest oczywiście moje zdanie !). Może je zmienię jak zobaczę coś takiego w "cudzym" Espero

z plasteliny sobie ulepie

tak przy okazji Dominik..jak z trwaloscia tej twojej folii na blendzie..to bardzo fajnie wyglada i chetnie bym sam to zrobil ale..
1. nie wiem czy czuje sie na silach zrobic to samemu
2. nie wiem jak to sie zachowuje np na myjni..(tym chetniej bym sobie tak okleil ze mam troche porysowany ten czarny plastik na blendzie(
nigdzie nie widzialem zblizenia na ten twoj tylek..w galerii na stronce tam gdzie sa twoje fotki nie mozna ich powiekszyc

mozna to spokojnie zrobic samemu przy minimalnych zdolnosciach manualnych.....a co do odlejanie to nie zanotowalem takowego , a mam to od roku.....

Jesli mam byc szczery to na wiosne bdz wczesne lato bede jezdzil czarnym espero i biale lampy by wygladaly bardzo, bardzo ladnie

Myślę że i tak, i tak nie doczekamy się produkcji białych lamp do naszych samochodów, więc niezłym pomysłem może być naklejenie na tylne lampy i te całe odblaski - półprzezroczystej folii !!!
Taki jest teraz trent w tuningu.
Wszyscy kolesie ode mnie z Rembertowa mają tak obklejone lampy i efekt jest naprawdę SUPER!
Oczywiście w dzień światła świecą troszkę mniej intensywnie, no ale czego nie robi się dla tuningu...
Na zdjęciu jest przykład...

Ja myslalem o pomalowaniu lamp tylnich pod kolor nadwozie, jest to juz stare rozwiazanie ale mnie sie podoba. Tylko ciekawe jak jest z policja.

Pozdrawiam
Wiktor

Lukasz zostalo ci cos tego lakieru do kloszy?
Jesli tak to moze odkupie go od ciebie, albo nie lepiej przywioze plyn za plyn. jakie Pifko lubisz?

Ps.Lasombra dlaczego nie dzialaja prywatne wiadomosci???

1. Prywatne wiadomości działają!
2. Tak zostało mi jeszcze troche tego lakieru...
3. ...niestety trzymam go wrazie co...gdyby odprysł gdzieś kawałek lakieru to mogę od razu przymalować...
4. Proponuję Ci pliknąc w ten link LAKIERY DO KLOSZY LAMP i zamówić! Kosztuje tylko 22pln! Przesyłka trwa około tydzień czasu.
5. Piwka niestety nie piję bo od 6-ciu lat jestem "kulturystą" a w tym sporcie "albo alkohol albo mięśnie"
6. Jak już sobie kupisz lakier i będziesz malował to pamiętaj o jednej podstawowej sprawie - należy psikać na klosz na raty - czyli jedno małe maznięcie i pare minut przerwy... znowu małe maznięcie i pare minut przerwy...
Ja niestety za dużo psiknołem na raz i porobiły mi się fatalne zacieki które widoczne są po zapaleniu się świateł...

W razie problemów pisz !!!