| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-06-21 11:46:55 macpaw - czyli jeśli dobrze kojażę to mieszkamy w jednym bloku , ten 126p z niebieskim małyszem to Twój ??? |
zoom zoom zoom | 2004-06-21 11:59:45
No ja to autko widzialem kiedys na zajezdni, fajnie sie prezentuje dzieki tym felciom W sumie to pierwszy raz tam widzialem nalepe Kamikadze squad.Tak wogole to sie chyba nie witałem z Wami, wiec CZESC |
macpaw Samurai Kraków | 2004-06-21 12:39:03 Ja mieszkam w domku niedaleko ale mieszkasz z moim kumplem w jednym bloku, ja na wlasnosc nie mam autka tylko skuterek z 1959 który remotnuje |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-06-21 14:24:46 Co do speedola to teraz juz całkiem zmienił swój wygląd !!! Nie bede narazie nic Was uprzedzał chciałem pokazac go na zlocie ale .......... nikt sie nie zjawił . Jak zrobie nowe fotki to zarzucę na forum !!! Pozdro [ wiadomość edytowana przez: NIMNUL dnia 2004-06-21 14:25:45 ] |
macpaw Samurai Kraków | 2004-06-21 20:47:32 Ja tesh widziaBem tylko nie wiem czy jush te fele zaBo|one czy nie ??? Hehe dobrze z ta zardzewiaB maska sie zmienila |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-07-02 10:03:24 speedol rzeczywiscie sie zmienil i to bardzo-przeszedl kuracje odmladzajaca i tuningowa.kosztowalo to troszke zarowno pieniedzy jak i wysilku choc mysle ze efekt koncowy mowi sam za siebie ze bylo warto.co prawda nimnulowi nadal sie niepodoba mooj patent z rejestracja tylnia ale mnie to ...... mi sie podoba a jak jemu nie to niemusi jezdzic Moze wy (ci co juz widzieli speedola) wyrazicie swoja opinie o tej rejestracji tylniej i przekonacie nimnula ze jest ladnie P.S ja jestem z Nowej Huty niedaleko Geanta a wiec do slynnego dla nas Pasa w Czyżynach mam bliziutko |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-07-02 12:24:08 Skoro już temat zmian speedola został poruszony to pragnę OFICJALNIE PODZIĘKOWAĆ naszemu boosowi tzn. koledze MEFISTO ( czytaj ŁOŚ SPEEDOL PODZIĘKUJ PANU |
macpaw Samurai Kraków | 2004-07-02 14:03:30 To korzystaja z OT ja bym jeszcze przy seepdolu popracowal przy lakierze bo wydaje mi sie ze jakis tkai niespecjalny sie zrobil.. to jest moja opinia a co do tablicy to hmmm ciezka sprawa ja bym wolal chyba na zderzaku bo taki sposob to raczej pasuje do jakiegos odlschoolowego autka z chromem ale co tam powodzenia przy dalszych pracach. A wlasnie jest cos zrobione pod maska ?? czy on tlyko groznie wyglada a nie jedzie ?? |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-07-02 16:06:46 haaa wiedziałem że sie ktoś przypierpapier pierwszyraz trzymaliśmy z mefem w ręku pistolet więc i tak wyszło spoko a pozatym to jeszcze zostanie przepolerowane bo narazie napryskiwaliśmy w różnych miejscach stąd taki nieciekawy wygląd . a pod maską speedola jest potwór , lepiej nie zaglądać |
Putin Kraków | 2004-07-03 19:12:36 a jakby pokombinowac z wpuszczeniem rejestracji w zderzak? wyciac otwor, i wypelnic go odpowiednio uformowana 'skrzynka' na rejestracje, zupelnie jak w nowych autkach? msle ze wygladaloby to swietnie. wiem ze to w ch.. rzeźbienia w plastiku, no ale efekt byłby chba najlepszy.
|
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-07-04 12:51:50 Putin a nielepiej kupic zderzak od plusa??tez ma juz wyciete na tablice.a co do rzezbienia to pamietaj ze zostanie dziura bo tak niewyzezbisz a nieoplaca sie zalewaz zywica bo sa to zderzaki nielakierowane i brzydko by wygladalo |
Putin Kraków | 2004-07-05 00:00:33
masz racje! nie zwrocilem uwagi ze caro plus maja rejestracje w zderzaku. tylko ze wtedy do kompletu trzeba by tez przedni kupic! |