Jakie okolice ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może sie przedstawimy z jakich okolic krakowa jestesmy ??? Ja jestem ze starego prokocimia ?? A jak reszta bo moze mieszkamy naprzeciwko siebie Spidol to wiem ze stoi niedaleko mnie a reszta ??

Kto nieznał by spidola

Ja mieszkam na peryferiach nowej huty jak jedzie sie w strone Niepołomic

pozdrowionka

macpaw - czyli jeśli dobrze kojażę to mieszkamy w jednym bloku , ten 126p z niebieskim małyszem to Twój ???

Cytat:
2004-06-20 23:37:13, Misio007 pisze:
Kto nieznał by spidola

No ja to autko widzialem kiedys na zajezdni, fajnie sie prezentuje dzieki tym felciom
W sumie to pierwszy raz tam widzialem nalepe Kamikadze squad.Tak wogole to sie chyba nie witałem z Wami, wiec CZESC A ja w roku szkolnym mieszkam na Prądniku Białym Pozdrawiam.

Ja mieszkam w domku niedaleko ale mieszkasz z moim kumplem w jednym bloku, ja na wlasnosc nie mam autka tylko skuterek z 1959 który remotnuje

Co do speedola to teraz juz całkiem zmienił swój wygląd !!! Nie bede narazie nic Was uprzedzał chciałem pokazac go na zlocie ale .......... nikt sie nie zjawił . Jak zrobie nowe fotki to zarzucę na forum !!!

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: NIMNUL dnia 2004-06-21 14:25:45 ]

Cytat:
2004-06-21 14:24:46, NIMNUL pisze:

Co do speedola to teraz juz całkiem zmienił swój wygląd !!! Nie bede narazie nic Was uprzedzał chciałem pokazac go na zlocie ale .......... nikt sie nie zjawił . Jak zrobie nowe fotki to zarzucę na forum !!!

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: NIMNUL dnia 2004-06-21 14:25:45 ]

a ja juz widziałem

Ja tesh widziaBem tylko nie wiem czy jush te fele zaBo|one czy nie ??? Hehe dobrze z ta zardzewiaB maska sie zmienila

speedol rzeczywiscie sie zmienil i to bardzo-przeszedl kuracje odmladzajaca i tuningowa.kosztowalo to troszke zarowno pieniedzy jak i wysilku choc mysle ze efekt koncowy mowi sam za siebie ze bylo warto.co prawda nimnulowi nadal sie niepodoba mooj patent z rejestracja tylnia ale mnie to ...... mi sie podoba a jak jemu nie to niemusi jezdzic zartuje heheh

Moze wy (ci co juz widzieli speedola) wyrazicie swoja opinie o tej rejestracji tylniej i przekonacie nimnula ze jest ladnie

P.S ja jestem z Nowej Huty niedaleko Geanta a wiec do slynnego dla nas Pasa w Czyżynach mam bliziutko

Skoro już temat zmian speedola został poruszony to pragnę OFICJALNIE PODZIĘKOWAĆ naszemu boosowi tzn. koledze MEFISTO ( czytaj ŁOŚ ) za całokształt prac i wysiłek jaki żeśmy razem nad tym cholernym speedolem włożyli , dziękóweczka MEF ,

SPEEDOL PODZIĘKUJ PANU

To korzystaja z OT ja bym jeszcze przy seepdolu popracowal przy lakierze bo wydaje mi sie ze jakis tkai niespecjalny sie zrobil.. to jest moja opinia a co do tablicy to hmmm ciezka sprawa ja bym wolal chyba na zderzaku bo taki sposob to raczej pasuje do jakiegos odlschoolowego autka z chromem ale co tam powodzenia przy dalszych pracach. A wlasnie jest cos zrobione pod maska ?? czy on tlyko groznie wyglada a nie jedzie ??

haaa wiedziałem że sie ktoś przypierpapier

pierwszyraz trzymaliśmy z mefem w ręku pistolet więc i tak wyszło spoko a pozatym to jeszcze zostanie przepolerowane bo narazie napryskiwaliśmy w różnych miejscach stąd taki nieciekawy wygląd .

a pod maską speedola jest potwór , lepiej nie zaglądać

a jakby pokombinowac z wpuszczeniem rejestracji w zderzak? wyciac otwor, i wypelnic go odpowiednio uformowana 'skrzynka' na rejestracje, zupelnie jak w nowych autkach? msle ze wygladaloby to swietnie. wiem ze to w ch.. rzeźbienia w plastiku, no ale efekt byłby chba najlepszy.

Putin a nielepiej kupic zderzak od plusa??tez ma juz wyciete na tablice.a co do rzezbienia to pamietaj ze zostanie dziura bo tak niewyzezbisz a nieoplaca sie zalewaz zywica bo sa to zderzaki nielakierowane i brzydko by wygladalo

Cytat:
2004-07-04 12:51:50, Mefisto pisze:
Putin a nielepiej kupic zderzak od plusa??tez ma juz wyciete na tablice.a co do rzezbienia to pamietaj ze zostanie dziura bo tak niewyzezbisz a nieoplaca sie zalewaz zywica bo sa to zderzaki nielakierowane i brzydko by wygladalo

masz racje!
nie zwrocilem uwagi ze caro plus maja rejestracje w zderzaku. tylko ze wtedy do kompletu trzeba by tez przedni kupic!