UWAGA!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do wszystkich Warszawiaków....i okoliczniaków

Jak wiecie ( a może jeszcze nie wiecie ) w każdą ostatnią niedziele miesiąca na Cargo (terminal towarowy) odbywa się SPOT internetowych autokacików Supermedii..... ...czyli ogólnie spot miłosników tuningu...ale tych miłośników nie ubierających się w dresy
Jest naprawde cool
Wszystkich serdecznie zapraszam - a jak zauważyłem jest tu sporo osób z Wawy.... WPADAJCIE.....na ostatnim Cargo byłem ja Maciek GT i Krzysiek.....

Godzinka 11 - ale o 10 jest już pełno narodu.....

ps szukajcie mnie na prostej (wyścigi)
ps 2 Maciek jush nie ma wymówek z plecionką czy oponami - widziałem że masz zimówki......do boju

ps3
Jak by ktoś przyjechał i nie widział żadnego espero - to pytajcie się Lanosiarzy o ....Espero_Rulez-a wiem głupia ksywa...ale się przyjęła

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2002-11-21 02:28:13 ]

Tomku, ja postaram się wpaść, może na chwilkę ale zawsze to coś. Będę około 11

Wapdnie jeszcze Jeżyk, będzie nas trzech, strasznie mało
A liczyłem że Tomek kont. MaciekGT znowu będzie grane

pozdr.

Tak, Tak... też będę...
Wezmę cyfrówkę i porobimy fotki żebyście mieli jakieś porządne fotki do galerii... chyba że nie chcesz Tomku?
Bo Krzyśkowi na przykład bardzo na tym zależy i będzie specjalnie samochód na niedzielę pucował.
Gadałem też z Lasombrą i powiedział że jak będzie miał czas to napewno wpadnie...
Kto wie? - może wyjdzie z tego kolejny mini Zlot Espero?

spoko fotki mogą być ....tylko jest jeden problem bo chiba samochodu nie zdąże umyć

ale coś się wykombinuje

Niestety nie wiem czy wpadne mam w poniedzialek ogrmonego kolosa z Podstawy Układów Logicznych no chyba ze ktos mi to wytlumaczy na zlocie
ALe jesli znajde chwilke to bede

A mnie sie wydaje, że musisz Logicznie wypocząć.

Piotr